Φονίνι για την κόμμωση του: “Έχασα στοίχημα…”

14:10 4/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Φάμπιο Φονίνι μίλησε για τον λόγο που τον ώθησε να κάνει αυτήν την… θεαματική και καθ’ όλα περίεργη αλλαγή στην κόμμωση του πριν την έναρξη του τουρνουά στο Λος Κάμπος του Μεξικό…

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, όπως είπαμε ξανά. Ο Φάμπιο Φονίνι είναι από τους πιο περίεργους χαρακτήρες εντός κι εκτός των court κι αυτό το δείχνει σε κάθε του ευκαιρία. Ο Ιταλός, αυτήν την εβδομάδα κλέβει την παράσταση με την κόμμωση του.

Το Νο15 στην παγκόσμια κατάταξη αυτήν την στιγμή, διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, και μάλλον η αλλαγή στην κόμμωση του, μόνο

καλή τύχη του φέρνει. Ο Φονίνι έχει προκριθεί στον τελικό του Λος Κάμπος όπου θα αντιμετωπίσει τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, πριν από αυτό όμως, γνωστοποίησε, γιατί έκανε… έτσι τα μαλλιά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έχασα ένα στοίχημα, αλλά μάλλον μου φέρνει καλή τύχη. Τα μαλλιά μου αυτήν την στιγμή είναι μια τραγωδία και θα πρέπει να αλλάξω κόμμωση άμεσα, όμως δεν ξέρω πως να το κάνω για να σεβαστώ το στοίχημα που έχασα. Θα μιλήσω με την ομάδα μου και θα δούμε που θα καταλήξουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στο Μεξικό, το κοινό με βοηθάει πολύ, έπαιξα και στο Ακαπούλκο άλλωστε φέτος και ξέρω ότι το κοινό του Μεξικό με υποστηρίζει. Θα προσπαθήσω να παίξω ακόμη ένα εξαιρετικό ματς στον τελικό και να κερδίσω τον τίτλο”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φονίνι για την κόμμωση του: “Έχασα στοίχημα…” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα