Φιλικές ήττες για Στέφανο, Ράφα και Νόλε – VIDEO

Στέφανος Τσιτσιπάς, Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς ηττήθηκαν στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν σε Boodles και Hurlingham αντίστοιχα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Wimbledon…

Ο Έλληνας τενίστας αρχικά, δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κάρεν Κατσάνοφ, αν και ξεκίνησε κερδίζοντας το εναρκτήριο σετ του αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-6, 6-3, 10-8 από τον Ρώσο αντίπαλό του, μη καταφέρνοντας να επιστρέψει στις νίκες, έστω και σε φιλικό αγώνα, μετά τις αποτυχημένες (;) πορείες του σε Libema Open και Fever

Tree Championships.

Όσον αφορά τους Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς, στα πρώτα δείγματα γραφής τους στο γρασίδι πριν την έναρξη του Wimby την επόμενη εβδομάδα, δεν τα πήγαν καλά μιας και δεν κέρδισαν ούτε σετ.

Πρώτα ο Ισπανός, στην επανεμφάνισή του μετά την κατάκτηση του Roland Garros, ηττήθηκε από τον Μαρίν Τσίλιτς με 6-3, 6-3 και ανανέωσε το ραντεβού του με τα courts του Χάρλινχαμ για την Παρασκευή, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Λούκα Πούιγ στις 16:00.

Ο θριαμβευτής του περυσινού Wimbledon από την πλευρά του, τα βρήκε… μπαστούνια κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ηττήθηκε από τον νεαρό ταλαντούχο Καναδό με 7-6(3), 6-4, αν και την Τετάρτη είχε ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο γρασίδι, κόντρα στον Κριστιάν Γκαρίν.

Την Πέμπτη θα κάνει το ντεμπούτο του στο γρασίδι για φέτος και το πρόσωπο των ημερών, ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 16:00 τον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φιλικές ήττες για Στέφανο, Ράφα και ΝόλεVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα