Χωρίς Μόγια στο Λονδίνο

Οι συνήθειες και οι προκαταλήψεις είναι βασικό χαρακτηριστικό στην ομάδα του Ράφαελ Ναδάλ και οι όποιες αλλαγές, σπανίζουν.

Έτσι, ο Ράφαελ Ναδάλ θα ταξιδέψει με τον δεύτερο προπονητή του, Φραντσίσκο Ρόιγκ στο 3ο Grand Slam της σεζόν με τον Κάρλος Μόγια να μένει πίσω στη Μαγιόρκα για ξεκούραση και δουλειά στην ακαδημία του Ισπανού θρύλου.

“Μετά από μια καλή εβδομάδα προπονήσεων στη Μαγιόρκα, ο Ράφαελ Ναδάλ είναι ήδη στο Wimbledon. Όπως συνηθίζεται

από τότε που μπήκα στην ομάδα, ο Φράνσις Ρόιγκ θα είναι στο πηδάλιο της ομάδας στο Λονδίνο. Τις καλύτερες ευχές!!” έγραψε ο Κάρλος Μόγια στο twitter, προαναγγέλοντας την παραμονή του στη Μαγιόρκα.

Χαρακτηριστικό της έντονης προκατάληψης του Ναδάλ είναι και το γεγονός ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο tour με την περσινή ρακέτα, με την οποία κατέκτησε τον 11ο τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν.

Πρόκειται για την La Decima, τη συλλεκτική έκδοση της Pure Aero με την οποία η Babolat θέλησε να γιορτάσει την κατάκτηση του ιστορικού 10ου τίτλου του Ναδάλ το 2017 στο Παρίσι.

Παρ’ότι υπάρχει η φετινή έκδοση της ρακέτας για το French Open και αρνούμενος να ακολουθήσει τους εμπορικούς κανόνες, ο Ναδάλ επιμένει να παίζει με τη La Decima γιατί απλά πήγε πολύ καλά με αυτή τη ρακέτα σε Παρίσι και Λονδίνο πέρυσι…

Después de una buena semana de entrenamiento en Mallorca,@rafaelnadal ya está en Wimbledon.Como es habitual desde que entré en el equipo ,Francis Roig estará al frente del equipo técnico en Londres.
Mucha suerte!!

— Carlos Moya (@Charlymoya) 25 Ιουνίου 2019

The post Χωρίς Μόγια στο Λονδίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα