Φιάσκο το 250άρι της Νάπολη: Αρνήθηκαν να αγωνιστούν οι τενίστες (vids)

Σε φιάσκο εξελίσσεται το ΑΤΡ 250 τουρνουά, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί για 1η φορά, την ερχόμενη εβδομάδα στη Νάπολη.

Το πρωί του Σαββάτου (15/10), μετά από έντονες διαμαρτυρίες και αφού πρώτα εξέφρασαν τη μεγάλη τους δυσαρέσκεια στους διοργανωτές, οι τενίστες που βρισκόντουσαν στο πρόγραμμα των προκριματικών, αρνήθηκαν να παίξουν, εξαιτίας της άθλιας κατάστασης των courts!

Πιο συγκεκριμένα, οι 16 αθλητές του προκριματικού ταμπλό, εκνευρισμένοι για την τραγική κατάσταση των γηπέδων, συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του

τουρνουά και ζήτησαν να αναβληθούν -προσωρινά- οι αναμετρήσεις τους, ώστε να γίνει προσπάθεια επιδιόρθωσης των εγκαταστάσεων.

Οι διοργανωτές, αρνήθηκαν κάτι τέτοιο, μιας και ο χρόνος πιέζει, με τους αθλητές, να… απαντούν με αποχή!

Τελικά, οι άνθρωποι του Napoli Tennis Cup, πρότειναν, τα προκριματικά να διεξαχθούν σε άλλες εγκαταστάσεις στην πόλη, την Κυριακή (16/10), και δεσμεύτηκαν πως μέχρι τη Δευτέρα (17/10), που είναι η 1η ημέρα αγώνων του κυρίως ταμπλό, θα διορθώσουν ό,τι μπορούν!

Δείτε βίντεο από την άθλια κατάσταση των courts στη Νάπολη:

Courts in Naples are awful.

(via @Christian2dos)pic.twitter.com/HsYS5yMqMT

— Relevant Tennis | Stats & Info (@RelevantTennis) October 15, 2022

Veremos qué decisión toma la organización del torneo, pero con las pistas así va a ser difícil llevar a cabo la programación esperada. @josemorgado pic.twitter.com/TJ6tnGwLCu

— Christian (@Christian2dos) October 15, 2022

The post Φιάσκο το 250άρι της Νάπολη: Αρνήθηκαν να αγωνιστούν οι τενίστες (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα