Εξομολόγηση Κύργιου: “Δεν ήμουν καλά πνευματικά τους τελευταίους μήνες”

Ο Νικ Κύργιος παραδέχτηκε πως είχε αρκετά θέματα με το πνευματικό κομμάτι της σχέσης του με το τένις που ήταν και η αιτία να μην αγωνιστεί καθόλου στο Γαλλικό Όπεν.

Είχε προφασιστεί τότε τραυματισμό, ούτως ή άλλως εξέφρασε την αντιπάθεια του προς το Γαλλικό Όπεν και το χώμα γενικότερα αλλά τώρα παραδέχεται πως οι λόγοι της απόσυρσης του ήταν πνευματικοί.

Ο Νικ Κύργιος έχει περάσει παράξενες καταστάσεις στο πνευματικό κομμάτι τους τελευταίους μήνες και η συμπεριφορά του στο κορτ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Πεταμένες καρέκλες στη Ρώμη, απόσυρση από το Γαλλικό Όπεν, τα όσα τρελά είδαμε κόντρα στον Ράφα στο Wimbledon, ακόμα και η συνύπαρξη με τον Στέφανο Τσιτσιπά στην Ουάσιγκτον σε κάνουν να μην βαριέσαι ποτέ το “φαινόμενο” Κύργιος.

“Δεν έχω παίξει πολύ τένις τελευταία, έχω περάσει δύσκολες στιγμές πνευματικά από το χώμα και μετά. Γι’αυτό δεν έπαιξα στο Παρίσι, ήθελα να αφοσιωθώ σε μένα. Νομίζω ότι χαίρομαι ξανά το παιχνίδι τώρα, το ένιωσα και στον πρώτο μου αγώνα στην Ουάσιγκτον”.

“Θέλω να σερβίρω δυνατά και να παίζω πολύ επιθετικά. Αυτό ήταν πάντα το παιχνίδι μου, δεν θα αλλάξει τώρα” ανέφερε ο Νικ.

“Δεν περνάτε καλά;” φώναξε σε κάποια φάση του αγώνα του κόντρα στον Κβιατκόφσκι ο Νικ δείχνοντας εμφανώς την πρόθεση του να διασκεδάζει το κοινό μέσω της εκκεντρικής συμπεριφοράς του είτε χάνει είτε κερδίζει ένα ματς.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εξομολόγηση Κύργιου: “Δεν ήμουν καλά πνευματικά τους τελευταίους μήνες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα