Δεν απάντησε σε ερώτηση για Τσιτσιπά-Κύργιο ο Ζβέρεφ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ρωτήθηκε στην τελευταία συνέντευξη τύπου που έδωσε επί Γερμανικού εδάφους, για την συνεργασία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο στα διπλά του Citi Open. Απάντηση, όμως, δεν έδωσε…

Ο Γερμανός, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από το Αμβούργο, εκνευρίστηκε από την ερώτηση δημοσιογράφου για την συγκεκριμένη συνεργασία που είχε ως κύριο θέμα την συνεργασία του Στέφανου με τον Νικ Κύργιο.

Είναι η αλήθεια, ότι δεν αφορά και δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Γερμανό τενίστα, το τι κάνει ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τον Αυστραλό, στα διπλά του Citi Open.

Γι’

αυτό, απέφυγε να απαντήσει για τις εντυπώσεις που του έδωσε το συγκεκριμένο δίδυμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Next question”.

Σε αντίθεση με τον Ζβέρεφ, η μητέρα του Άντι Μάρεϊ, Τζούντι, η οποία ρωτήθηκε επίσης για Τσιτσιπά και Κύργιο, τόνισε πως “είναι μια φοβερή συνεργασία που μπορεί να δώσει πολλά στο τένις και να κάνει πολύ πιο συναρπαστικό το άθλημα”.

Ο Ζβέρεφ, επέλεξε να μην αγωνιστεί φέτος στην Ουάσινγκτον, τροποποιώντας το πρόγραμμά του σε σχέση με πέρυσι, όπου έπαιξε και κατέκτησε μάλιστα τον τίτλο στο 500αρι τουρνουά των ΗΠΑ.

Φέτος, ο “Σάσα” αγωνίστηκε στο τουρνουά του Αμβούργου, όπου ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν απάντησε σε ερώτηση για Τσιτσιπά-Κύργιο ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα