Έβγαλε μάτια ο Τιμ – VIDEO

Για πρώτη φορά στην προημιτελική φάση του Australian Open ο υπέροχος Ντόμινικ Τιμ με κυρίαρχη εμφάνιση επί του Μονφίς

Την κορυφαία εμφάνιση στο φετινό τουρνουά της Μελβούρνης, πραγματοποίησε ο Ντόμινικ Τιμ ο οποίος κυριάρχησε

απόλυτα του Γκάελ Μονφίς στη Rod Laver Arena, για τον 4ο γύρο του Australian Open 2020.

Ο 26χρονος Αυστριακός, σημείωσε την 6η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον θεαματικό Γάλλο τενίστα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στην 8αδα του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Το Νο5 του ταμπλό, δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει καν break point του αντιπάλου του και μετά από 1 ώρα και 50 λεπτά αγώνα, έφτασε στην επιβλητική νίκη με 6-2, 6-4, 6-4, περιμένοντας το νικητή του αγώνα Ναδάλ-Κύργιος στην 8αδα.

“Νομίζω ότι έκανα το καλύτερό μου παιχνίδι μέχρι τώρα στο Australian Open. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. Το σκορ φαίνεται πολύ πιο εύκολο απ’ότι πραγματικά ήταν το ματς. Στάθηκα τυχερός που έκανα break νωρίς σε κάθε σετ και κατάφερα να κρατήσω πολύ καλά το δικό μου σερβίς. Είμαι ευτυχισμένος γιατί είναι ο πρώτος μου προημιτελικός εδώ” είπε αμέσως μετά ο Dominator.

Ο Τιμ έφτασε στη Μελβούρνη, μετρώντας δύο ήττες σε τρεις αγώνες στο ATP Cup ενώ στα δύο προηγούμενα Grand Slam, σε Wimbledon και US Open, είχε αποκλειστεί στον 1ο γύρο. Όμως, μετά τη δύσκολη νίκη επί του Άλεξ Μπολτ στο 2ο γύρο, στα πέντε σετ και επί του Τέιλορ Φριτζ στη συνέχεια στα 4 σετ, ο Αυστριακός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι και έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Πετυχαίνοντας τέσσερα breaks στο σερβίς του αντιπάλου του, ο Τιμ τελείωσε το ματς με 31 winners και 19 αβίαστα λάθη, έναντι 26 και 32 αντίστοιχα του Μονφίς.



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Έβγαλε μάτια ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα