Φέντερερ: “Κακό ξεκίνημα αλλά βρήκα τις λύσεις” – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ επισήμανε ότι δεν μπήκε καλά στο πρώτο σετ του αγώνα του κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς, ωστόσο, μπόρεσε πολύ γρήγορα να αλλάξει την “ιστορία” της αναμέτρησης.

“Σύννεφα” συγκεντρώθηκαν πάνω από το camp του Ρότζερ Φέντερερ μετά το χαμένο πρώτο σετ κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς.

Είχε προηγηθεί το απίστευτα οριακό ματς κόντρα στον Τζον Μίλμαν και η επανάληψη ενός τέτοιου σεναρίου ήταν κάτι που όλοι οι φαν του “Βασιλιά”

θα ήθελαν να αποφευχθεί.

Και ο Μαέστρος το έκανε πραγματικότητα.

Με εντυπωσιακό τένις στα τρία επόμενα σετ, “κατάπιε” τον Ούγγρο τενίστα και πήρε, δίχως ιδιαίτερα καρδιοχτύπια, την πρόκριση για τον προημιτελικό γύρο.

“Σίγουρα, δεν μπήκα όπως θα έπρεπε στο ματς. Συμβαίνουν βέβαια αυτά, να μπεις σε ένα ματς άσχημα. Ευτυχώς η κατάσταση άλλαξε πάρα πολύ γρήγορα. Αισθανόμουν ότι είχε ρυθμό και εγώ όχι αλλά χωρίς να το καταλάβω, ισοφάρισε και ήμουν μπροστά με 3-0 στο τρίτο σετ. Αυτά τα σερί κερδισμένα games είναι πολύ σημαντικά σε ένα τουρνουά” ανέφερε ο Ροτζ.

Περιμένει έναν δύσκολο αγώνα στην πρώτη του αναμέτρηση κόντρα στον Τένις Σάντγκρεν.

“Ήμασταν υποψήφιοι αντίπαλοι και πριν από δύο χρόνια εδώ. Τον έχω δει να παίζει, έχω μόνο καλά λόγια να πω. Δεν ξέρω γιατί δεν βρίσκεται ψηλότερα στην κατάταξη γιατί έχει πολλά όπλα. Περιμένω ένα δύσκολο ματς. Θα κάνω την απαραίτητη ανάλυση τη Δευτέρα” επισήμανε.

Πλέον, βρισκόμαστε ένα ματς μακριά από τον σούπερ ημιτελικό Φέντερερ-Τζόκοβιτς που θα έρθει αν οι δύο θρύλοι κερδίσουν τους προημιτελικούς τους.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Κακό ξεκίνημα αλλά βρήκα τις λύσεις” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα