Έτοιμος για το 3ο αστέρι! – VIDEO

O ανεβασμένος Αλεξάντερ Ζβέρεφ κέρδισε δίκαια και “καθαρά” τον Μπόρνα Τσόριτς στον NextGen προημιτελικό του Μαϊάμι και σφράγισε το ραντεβού με τον Καρένιο Μπούστα στους “4” της Masters διοργάνωσης

Δύο νίκες μακριά από τον 3ο ATP World Tour Masters τίτλο της καριέρας του, μετά τους δύο περσινούς σε Rome Masters και Rogers Cup, βρίσκεται ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 20χρονος Γερμανός που δεν

ξεκίνησε καλά στη φετινή σεζόν, στα γήπεδα του Crandon Park φαίνεται να έχει βρει ξανά τον εαυτό του και μετά την επαγγελματική νίκη με 6-4, 6-4 επί του Μπόρνα Τσόριτς στο βραδινό πρόγραμμα της Πέμπτης, βρίσκεται για πρώτη φορά στους “4” καλύτερους του Μαϊάμι!

“Απέναντι στον Μπόρνα πρέπει να κερδίσεις μόνος σου τον κάθε πόντο ξεχωριστά. Αυτό έκανα σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα” δήλωσε αμέσως μετά το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το σερβίς ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στην “καθαρή” επικράτηση του Ζβέρεφ αφού ο Γερμανός σέρβιρε πολύ καλά και έσωσε τα δύο break points που κατάφερε να δημιουργήσει στο ματς ο Κροάτης.

Ο Σάσα απώλεσε μόλις έξι πόντους στο πρώτο του σερβίς (30/36) ενώ ήταν πολύ σταθερός και δυνατός και στα ράλι από τη βασική γραμμή, χάνοντας μόλις έξι πόντους και στο δεύτερο σερβίς του (11/17).

Το break στο 7ο game (4-3), έφερε τον Ζβέρεφ να σερβίρει ελεγχόμενα για την κατάκτηση του εναρκτήριου σετ ενώ άσκησε περισσότερη πίεση στο σερβίς του αντιπάλου του στο 2ο, με αποτέλεσμα το χρυσό break στο 9ο game (5-4).

Μετά από μόλις 82 λεπτά, ο Ζβέρεφ σφράγισε τη νίκη στο παντοδύναμο σερβίς του και δείχνει ως ο μοναδικός τενίστας που μπορεί να βάλει τέλος στο σερί του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο το τελευταίο δίμηνο.

Ο Αργεντίνος αντιμετωπίζει την Παρασκευή τον Τζον Ίσνερ στον 1ο ημιτελικό (20:00GR) και αργότερα (02:00GR) θα διεξαχθεί ο αγώνας Ζβέρεφ-Μπούστα.

Για την πρώτη του συνάντηση με τον Ισπανό στο tour, ο Ζβέρεφ είπε: “Είναι πολύ δύσκολο ματς. Παίζει πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Έπαιξε καλά στο Ίντιαν Ουέλς και συνεχίζει και εδώ. Είναι Masters τουρνουά και τίποτα δεν είναι εύκολο. Ανυπομονώ για τη συνέχεια”

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Έτοιμος για το 3ο αστέρι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα