Στην τελική ευθεια…

Οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί των ανδρών και ολόκκληρη η ημιτελική φάση των γυναικών, στο σημερινό πρόγραμμα του Miami Open

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Crandon Park, όλοι στο κεντρικό court.

Με το ζευγάρι Ντελ Πότρο – Ίσνερ να έχει κλείσει στην 4αδα του δεύτερου συνεχόμενου Masters επί αμερικανικού εδάφους, σήμερα θα γνωρίσουμε και τους άλλους δύο ημιφιναλιστ που θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις Άντερσον-Μπούστα και Ζβέρεφ-Τσόριτς.

Πρώτοι στο court (22:00GR-Cosmote Sport

6HD) θα μπουν οι Κέβιν Αντερσον και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, έχοντας ισάξιες πιθανότητες πρόκρισης στην 4αδα του Μαϊάμι.

To head to head είναι συντριπτικά υπέρ του Νοτιοαφρικανού, Νο8 στον κόσμο, ο οποίος μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον 26χρονο Ισπανό, Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο βραδινό session (02:00GR-Cosmote Sport 6HD) θα πραγματοποιηθεί η μάχη των NextGen ανάμεσα στον ανεβασμένο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος στοχεύει στο δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό του σε Masters μετά το Ίντιαν Ουέλς.

O 21χρονος Κροάτης, Νο36 της κατάταξης, έχει δύο νίκες στα πρώτα δύο ραντεβού τους στο tour ωστόσο ο Ζβέρεφ είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Το πρόγραμμα στο Stadium θα ανοίξει (20:00GR) ο πρώτος ημιτελικός των γυναικών ανάμεσα στις δύο πρώην Grand Slammer, Σλόαν Στίβενς και Βικτόρια Αζαρένκα ενώ θα ακολουθήσει αργότερα η αναμέτρηση Οσταπένκο-Κόλινς (04:00GR).

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

The post Στην τελική ευθεια… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα