Έτοιμος για την πρόκληση ο Μουτέ

09:15 5/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Συνεχίστηκε την Τρίτη η δράση στα χωμάτινα courts της Κόρντομπα και ετοιμάζονται για δράση οι top seeds της διοργάνωσης

Το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν, συνεχίζει ο ανερχόμενος Γάλλος, Κορεντάν Μουτέ ο οποίος πέτυχε την 7η νίκη του σε εννιά παιχνίδια, στις πρώτες εβδομάδες του tour.

Ο 20χρονος, Νο70 της παγκόσμιας κατάταξης ο οποίος αγωνίστηκε στον τελικό της Ντόχα (ήττα από τον

Ρούμπλεφ), κέρδισε 6-4, 6-3 τον Βραζιλιάνο, Τιάγκο Μοντέιρο και θα τεστάρει τις χωμάτινες προοπτικές του, αντιμετωπίζοντας τον έμπειρο Αργεντίνο και Νο2 του ταμπλό, Γκούιντο Πέγια στη φάση των “16” της ATP 250 διοργάνωσης.

Ο Μουτέ είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον ανεβασμένο Μάριν Τσίλιτς, στον 1ο γύρο του Australian Open 2020, γνωρίζοντας straight sets ήττα και προτίμησε το Λατινοαμερικάνικο swing στο χώμα για να αναρριχηθεί στα rankings.

Όπως, σχεδόν, σε κάθε χωμάτινο τουρνουά, οι Ισπανοί έχουν την τιμητική τους και ο Ζάουμ Μουνάρ κατάφερε να κερδίσει 6-4, 6-3 τον γηπεδούχο, Λεονάρντο Μάγερ, κλείνοντας το σημαντικό ραντεβού με το Νο1 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν στο 2ο γύρο του Cordoba Open της Αργεντινής.

Το εισιτήριο για τους “16” εξασφάλισαν και οι Άλμπερτ Ράμος, Πάμπλο Αντουχάρ, Πέντρο Μαρτίνεζ και Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο.

CORDOBA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-5h)

The post Έτοιμος για την πρόκληση ο Μουτέ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα