Έτοιμος για 8αδα ο Τσιτσιπάς

Δύσκολο παιχνίδι για τον Στέφανο Τσιτσιπά σήμερα με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι για το 2ο γύρο του China Open

Πολύτιμους βαθμούς για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στο ATP Finals του Λονδίνου, διεκδικεί αυτή την εβδομάδα στο Πεκίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Λίγο μετά τις 11:30GR-COSMOTE SPORT 7HD, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον υπερασπιστή του τίτλου, Νικολόζ Μπασιλασβίλι για τη φάση των “16” του ATP

500 τουρνουά της Κίνας, στη δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών στο tour, μετά τη νίκη του Στέφανου στο φετινό Australian Open.

Ο 21χρονος είχε επικρατήσει 6-3, 3-6, 7-6, 6-4 του 27χρονου Γεωργιανού, Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης, στον 3ο γύρο του πρώτου Major της χρονιάς ενώ στον επόμενο γύρο απέκλεισε και τον Ρότζερ Φέντερερ, στη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του.

Ο Τσιτσιπάς καταλαμβάνει την 6η θέση της ATP Race με 3,160 βαθμούς και έχει διαφορά 765 από τον 7ο Μπαουτίστα Αγκουτ και 975 από τον 8ο Ματέο Μπερετίνι.

Με μια καλή πορεία στο Πεκίνο και στη Σαγκάη που ακολουθεί, ο Τσιτσιπάς μπορεί να κλειδώσει την παρθενική του παρουσία στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Τζον Ίσνερ και Ντάνιελ Έβανς είναι το ζευγάρι που διασταυρώνεται με τον νικητή Τσιτσιάς-Μπασιλασβίλι στην 8αδα ενώ επίσης για τον 2ο γύρο διεξάγονται σήμερα οι αναμετρήσεις Ζβέρεφ-Αλιασίμ και Κουέρι-Σβάρτσμαν.

CHINA OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Έτοιμος για 8αδα ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα