Έτοιμη για την πρόκριση η Εθνική

13:30 7/9/2019 - Πηγή: Tennis24

Πλησιάζει το μεγάλο ραντεβού στο Tatoi Club και η Ελληνική ομάδα δηλώνει έτοιμη για την είσοδο στα Play-offs.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς, πρωταγωνιστούν στο σποτ της Cosmote TV ενόψει της έναρξης των αγώνων του Group III της Ευρωπαϊκής ζώνης, την ερχόμενη Τετάρτη στο Τατόι.

Η Ελληνική ομάδα ζητεί

τη στήριξη του κοινού για τα δύσκολα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στα χωμάτινα courts του Τατοΐου, έχοντας μείνει ελάχιστα εισιτήρια διαθέσιμα τις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπου οι οχτώ ομάδες (Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Βόρεια Μακεδονία, Μονακό, Μαυροβούνιο και Πολωνία) θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων (Pool A, Pool B).

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες, θα προκριθούν στα Play-offs του World Group II, που θα διεξαχθούν 6-7 Μαρτίου 2020.

Οι τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η και τη 2η θέση των δύο Pool, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στους τελικούς του Σαββάτου (14/09) μόνο και μόνο για την κατάταξή τους στην βαθμολογία.

Η Εθνική Ελλάδος θα αγωνιστεί και τις τέσσερις ημέρες της διοργάνωσης, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αποτελεί το δυνατό χαρτί της ομάδας για πρόκριση στα Play-offs του 2020.

Λίγα εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για Τετάρτη (11/09) και Πέμπτη (12/09). Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας στο Viva.gr, στο 11876 και στα φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων της VIVA.

Το Tennis24 είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.

The post Έτοιμη για την πρόκριση η Εθνική appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα