Μεντβέντεφ: “Δεν θα σταματήσω” – VIDEO

11:36 7/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Αποφασισμένος να βελτιώνεται καθημερινά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που θα διεκδικήσει τον πρώτο του Grand Slam τίτλο στη Νέα Υόρκη

Αυτό το Καλοκαίρι, δεν θα το ξεχάσει ποτέ…

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιβεβαίωσε τη σπουδαία αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο μήνα, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον πρώτο ημιτελικό

του Αμερικανικού Όπεν.

Το βράδυ της Κυριακής, ο 23χρονος Ρώσος θα αντιμετωπίσει τον Μεγάλο Ράφαελ Ναδάλ, στο ματς τίτλου στη Νέα Υόρκη και είναι βέβαιος ότι θα βάλει τα δυνατά του για να κάνει την υπέρβαση, έχοντας και την προηγούμενη εμπειρία απέναντι στον Ισπανό, πριν μερικές εβδομάδες στο Τορόντο.

“Αντιλαμβάνομαι αυτό που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες και είναι απίστευτο. Δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στο παρελθόν. Δεν θέλω να σταματήσω. Πάντα κοιτάω να γίνομαι καλύτερος. Βάζω τα δυνατά μου κάθε μέρα” είπε ο Μεντβέντεφ μετά τη νίκη επί του Ντιμιτρόφ και την πρόκριση στον παρθενικό του τελικό σε Major τουρνουά.

“Eίναι δύσκολο να το διαχειριστείς πνευματικά όλο αυτό. Αυτό μου έλειπε παλιότερα. Το προηγούμενο καλύτερό μου αποτέλεσμα σε Grand slam, ήταν ο 4ος γύρος. Ένιωθα ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσω παιχνίδια best-of-five. Ήξερα ότι βαδίζω στο σωστό δρόμο, απλά έπρεπε να παλεύω για κάθε σετ, για κάθε πόντο. Δεν λειτούργησε καλά πριν. Όμως, εδώ αυτή την εβδομάδα όλα λειτουργούν άψογα. Κέρδισα πολλά ματς των 4ων σετ που δείχνει πόσο δυνατός είμαι πνευματικά αλλά και σωματικά” πρόσθεσε.

Ο Μεντβέντεφ ηγείται στις νίκες στο φετινό ATP Tour με 50 νίκες ενώ τον τελευταίο μήνα έχει ρεκόρ 20-2, με μοναδικές ήττες αυτές από τον Κύργιο στον τελικό της Ουάσινγκτον και τον Ναδάλ στον τελικό του Rogers Cup.

Προερχόμενος από την κατάκτηση του τίτλου στο Cincinnati Masters, ο Ρώσος τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων και μετά από την πορεία μέχρι τον τελικό του US Open, έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Μεντβέντεφ είναι ο μοναδικός τενίστας, μετά τους Ιβάν Λεντλ (1982) και Αντρέ Αγκάσι  (1995) που καταφέρνει να αγωνιστεί σε όλους τους σημαντικούς τελικούς στην US Open Series (Ουάσινγκτον, Rogers Cup, Σινσινάτι και Νέα Υόρκη).

“Όταν ήρθα στις ΗΠΑ, δεν ήξερα τι να περιμένω και τι θα ήταν καλό για μένα. Τώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αγαπάω τις ΗΠΑ” είπε ο Ρώσος.

 Player Wins 1. Daniil Medvedev 50 2. Rafael Nadal 46 3. Roger Federer 43 4. Novak Djokovic 41 5. Stefanos Tsitsipas 37

Τα θετικά από την ήττα με τον Μεντβέντεφ, θέλει να πάρει ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ο οποίος πήγε στη Νέα Υόρκη έχοντας χάσει τα εφτά από τα οχτώ ματς που είχε δώσει προηγουμένως στο tour.

“Γενικά ήταν ένα καλό ματς. Νομίζω κρίθηκε σε μερικούς πόντους. Το σκορ δεν αποτυπώνει την εικόνα του ματς. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό. Ο Ντανίλ έπαιξε πολύ καλά, πάλεψε σκληρά και πήρε τους κρίσιμους πόντους. Δεν θέλω να απογοητευτώ. Ήταν δύο εξαιρετικές εβδομάδες. Πρώτος μου ημιτελικός εδώ. Θα πάρω τα θετικά και θα συνεχίσω” είπε ο 28χρονος Βούλγαρος που ξεκίνησε το τουρνουά από το Νο78 του κόσμου και από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Νο25 της κατάταξης.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Μεντβέντεφ: “Δεν θα σταματήσω” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα