Επόμενος στόχος: το ATP Finals – VIDEO

Η εξαιρετική πορεία του Αντρέι Ρούμπλεφ στο Παρίσι, ολοκληρώθηκε πάνω στον Στέφανο Τσιτσιπά με τον Έλληνα πρωταθλητή να εκδικείται τον Ρώσο για την πρόσφατη ήττα στον τελικό του Hamburg Open.

Ο Ρούμπλεφ, μετά τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν που ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος προημιτελικός του σε Grand Slam και ο τρίτος συνολικά στην καριέρα του, μίλησε για τον επόμενο μεγάλο του στόχο που είναι η πρόκριση στο ATP

Finals του Λονδίνου.

“Φυσικά και θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί. Όμως, δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ. Θα βάλω τα δυνατά μου. Θα προσπαθήσω να παλέψω σε κάθε τουρνουά και μετά θα δούμε αν το αξίζω ή όχι” είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος οποίος, μετά την πορεία του στο Παρίσι, θα ανέβει στο Νο9 της ATP Race, μόλις λίγους πόντους πίσω από τον 8ο της ειδικής κατάταξης, Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

O Ρούμπλεφ που θα σημειώσει νέο ρεκόρ καριέρας, μπαίνοντας για πρώτη φορά στο Top10 της ATP Rankings την επόμενη εβδομάδα, έχει ρεκόρ 29-7 φέτος (2ος στις νίκες πίσω από τον Τζόκοβιτς), με τρεις τίτλους σε Ντόχα, Αδελαϊδα και Αμβούργο.

“Μπορώ μόνο να είμαι ευγνώμων για τις τελευταίες εβδομάδες, για όλα τα ματς που έπαιξα. Έφτασα σε έναν ακόμη προημιτελικό ενώ στον 1ο γύρο σχεδόν είχα αποκλειστεί” πρόσθεσε ο Ρώσος ο οποίος δήλωσε εμπνευσμένος να δουλέψει ακόμη περισσότερο.

“Υπάρχουν αρκετά πράγματα στα οποία πρέπει να δουλέψω και να βελτιώσω. Τώρα είναι καλή στιγμή για να το κάνω και να προετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν” είπε.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Επόμενος στόχος: το ATP Finals – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα