Γλυκιά εκδίκηση και ημιτελικός για τον ΑΠΙΘΑΝΟ Τσιτσιπά!

Ένας ΑΠΙΘΑΝΟΣ Στέφανος Τσιτσιπάς “κατάπιε” σε λιγότερες από δύο ώρες τον Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε πανηγυρικά στον πρώτο του ημιτελικό στο Ρολάν Γκαρός!

Αυτός ο Τσιτσιπάς είναι έτοιμος για πολύ μεγάλα πράγματα στο φετινό Ρολάν Γκαρός!

Με μια ΑΠΙΘΑΝΗ εμφάνιση, την καλύτερη του αναμφίβολα στη διοργάνωση, ο 22χρονος πρωταθλητής κέρδισε, πολύ ευκολότερα του αναμενομένου, τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 3-0 σετ, 7-5, 6-2, 6-3 και προκρίθηκε στον δεύτερο

ημιτελικό του σε Grand Slam, πρώτο στο Ρολάν Γκαρός!

Super Stef!@StefTsitsipas reaches his first #RolandGarros semi-final 7-5 6-2 6-3 over Andrey Rublev.

Awaits winner of Djokovic/Carreno busta. pic.twitter.com/SPlHU4vNEs

— Roland-Garros (@rolandgarros) October 7, 2020

Ένας Τσιτσιπάς που θύμισε τις περσινές τρομερές του εμφανίσεις στο χώμα, ένας Τσιτσιπάς κυριαρχικός, επιθετικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση που πήρε μια πολύ γλυκιά και αποστομωτική εκδίκηση για την ήττα του από τον Ρώσο πριν μερικές μέρες στον τελικό του Αμβούργου.

Δεν πειράζει, όμως, η πρόκριση σε έναν ημιτελικό Grand Slam αξίζει πολύ περισσότερο και αυτό ακριβώς πέτυχε ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών που είναι, ας μην το ξεχνάμε, δύο ματς μακριά από τον πρώτο του Grand Slam τίτλο!

Μετά την παρουσία του λοιπόν στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν το 2019, όπου και ηττήθηκε από τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στους “4” καλύτερους ενός Major και μάλλον θα βρεθεί απέναντι του ένα έτερο μέλος του Big3, ο θρυλικός και αήττητος στο κορτ φέτος Νόβακ Τζόκοβιτς, αν ο Σέρβος επικρατήσει του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Μετά τα δύο χαμένα σετ από τον Μουνάρ στην πρεμιέρα του, ο Τσιτσιπάς έχει πλέον 15 σερί(!) κερδισμένα σετ στη διοργάνωση και ποιος ξέρει πού μπορεί να φτάσει.

Μπορούμε, όχι απλά να ονειρευτούμε, αλλά και να πιστεύουμε!

Με εξαίρεση μια μέτρια εκκίνηση στο ματς όταν και έμεινε πίσω με break στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς από το 3-5 του πρώτου σετ και μετά μεταμορφώθηκε και έπαιξε απίστευτο τένις δείχνοντας ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας από τον αντίπαλο του όταν παίζει τρομερά.

Ουσιαστικά, από εκείνο το σημείο και μετά, ο Τσιτσιπάς έκανε ό,τι ήθελε στο κορτ κόντρα σε έναν εντελώς ανήμπορο Ρούμπλεφ, παίζοντας απίθανα από τη βασική γραμμή, σερβίροντας εξαιρετικά και βγάζοντας τέτοια “υγεία” και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του που μας δείχνει ότι ο στόχος του είναι ένας: η κατάκτηση της διοργάνωσης!

Φυσικά, ενδέχεται να αντιμετωπίσει back to back δύο εκ των καλύτερων όλων των εποχών για να το κάνει αλλά υπάρχει κάποια πρόκληση που φαντάζει ανέφικτη για αυτό τον καταπληκτικό τενίστα;

ΠΑΜΕ Στέφανε!!!



MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Γλυκιά εκδίκηση και ημιτελικός για τον ΑΠΙΘΑΝΟ Τσιτσιπά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα