“Επιβίωσε” η Χάλεπ – Άνετα Σφιόντεκ, Σβιτολίνα (vids)

Η Σιμόνα Χάλεπ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Μάρτα Κόστιουκ, όμως μετά το πολύ κλειστό εναρκτήριο set, ανέβασε στροφές, εκμεταλλεύτηκε την απογοήτευση της νεαρής Ουκρανής και έφτασε στην straight sets επικράτηση.

Η Ρουμάνα, στην επανεμφάνισή της στο Tour μετά το γάμο της με τον επιχειρηματία, Τόνι Ίουρουκ, επιβλήθηκε της Νο58 τενίστριας του κόσμου με 7-6(2), 6-1 και πέρασε στον 3ο γύρο του Indian Wells.

Η Νο11 του ταμπλό στην Καλιφόρνια, περιμένει πλέον την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας του US Open,

Έμα Ραντουκάνου, κόντρα στην Αλεξάνδρα Σάσνοβιτς, για να μάθει την επόμενη αντίπαλό της στο τουρνουά.

@Simona_Halep @BNPPARIBASOPEN third round

In 10 appearances at Indian Wells, the 2015 champions has never lost her opening match pic.twitter.com/TaUw23Smr9

wta (@WTA) October 8, 2021

Νωρίτερα την Παρασκευή, Ίγκα Σφιόντεκ και Ελίνα Σβιτολίνα έφτασαν σε άνετες νίκες στις πρεμιέρες τους, απέναντι στην Πέτρα Μάρτιτς και την Τερέζα Μαρτίνκοβα, αντίστοιχα.

Η Πολωνής επικράτησε με 6-1, 6-3 και στις “32” καλύτερες του BNP Paribas Open, θα παίξει κόντρα στη Νο25 του ταμπλό, Βερόνικα Κουντερμέτοβα, η οποία με τη σειρά της απέκλεισε την Λιουντμίλα Σαμσόνοβα με 6-2, 6-3.

A debut win at Indian Wells for the World No.4

@iga_swiatek cruises into the third round with a 6-1, 6-3 victory over Martic. #BNPPO21 pic.twitter.com/VU9j2HVenb

wta (@WTA) October 8, 2021

Όσον αφορά τη Σβιτολίνα, η Ουκρανή κέρδισε 6-2, 7-5 την Μαρτίνκοβα και στον 3ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σοράνια Κιρστέα.

Πρόκριση και για την Γέλενα Οσταπένκο, που έχασε μόλις τρία games από την Σου Γουέι Σίεχ και με 6-3, 6-0 προκρίθηκε στην επόμενη φάση, περιμένοντας μια εκ των Έλενα Ριμπάκινα και Γιούλια Πουτίντσεβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα