Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Μάγιερ (vid)

Ο Αργεντινός, πρώην Νο21 του κόσμου, αλλά και κάτοχος δύο τίτλων ATP ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη (7/10) την αποχώρησή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 34 ετών. 

“Είχα ένα είδος εσωτερικής διαμάχης. Όταν επέστρεψα από το Wimbledon είπα να σταματήσω να παίζω και λίγο για να δω πως θα αισθάνομαι. Έτσι σταμάτησα σταδιακά και πραγματικά ένιωσα καλά. Αυτό είναι! Όλα όσα έχω κάνει ήταν τέλεια και δεν είμαι πια

τενίστας!”, ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Αργεντινός. 

“Το τένις μου έδωσε χαρά και ήταν μέρος της ζωής μου από μικρή ηλικία. Αλλά αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτή η υπέροχη περίοδος ως παίκτης. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου Μιλάγκρος, η οποία ήταν μέρος όλων των εμπειριών μου και μου παρείχε ζωτική στήριξη. Έχουμε τρία όμορφα παιδιά κι αυτά είναι τα μεγαλύτερα τρόπαια της ζωής μου.”

“Είχα μια καλή καριέρα. Ναι, υπάρχουν μερικοί συγκεκριμένοι αγώνες στους οποίους θα μπορούσα να είχα κερδίσει ή να παίξω καλύτερα, αλλά έτσι χτίζεται μια καριέρα και μερικές φορές δεν είναι και τόσο εύκολο.”

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη leo mayer (@yacamayer)

Τα 5 χαμένα match-points με τον Φέντερερ! 

Το παιχνίδι κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ στη Σαγκάη θα μείνει για πάντα στη μνήμη του. Ο Αργεντινός έχασε συνολικά 5 match-points, με το πρώτο να είναι και το πλέον απίστευτο. Ο Μάγιερ θα χάσει τελικά το παιχνίδι χαιρετώντας τον Ελβετό με δακρυσμένα μάτια! 

“Αυτός ο αγώνας ήταν ένας από τους πιο τυχερούς στην καριέρα μου!” είχε δηλώσει ο Ελβετός, αρκετά χρόνια αργότερα που είχαν συναντηθεί στο US Open

“Εξακολουθώ να πιστεύω ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν απίστευτο γιατί θεωρούσα ότι είχα μια τεράστια ευκαιρία να τον κερδίσω εκείνη την ημέρα. Το επόμενο πρωί ήμουν χαρούμενος. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις κόντρα σε κάποιον που θαυμάζεις. Δεν μπορείς να το φανταστείς.”

“Ήταν σημαντικό για μένα να παίξω κόντρα στον Φέντερερ παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερα να τον κερδίσω. Αν τον είχα νικήσει αυτό θα μου έδινε 45 βαθμούς και ότι θα έλεγα ότι τον είχα νικήσει. Αυτό είναι όλο.”

“Γενικά στο τένις πέρασα υπέροχα. Μου άρεσε το ταξίδι που έκανα, πέτυχα αυτό που ήθελα και έμαθα πολλά πράγματα από αυτό.”

Θάνος Σταθόπουλος

The post Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Μάγιερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα