Επιστροφή με νίκη στην αγαπημένη του επιφάνεια (vid)

09:06 4/8/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επέστρεψε στα αγαπημένα του hard courts και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το Αμερικανικό Όπεν στο τέλος του μήνα.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι μετά τον αποκλεισμό στο 2ο γύρο του Mallorca Championships στα τέλη Ιουνίου και πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο στο Abierto de Tenis στο Λος Κάμπος.

Ο 26χρονος Ρώσος που δεν έπαιξε στο Wimbledon, επικράτησε 6-4, 6-3 του νεαρού wild

card, Ρίνκι Χιγικάτα  και προκρίθηκε στα προημιτελικά της ATP 250 διοργάνωσης στο Μεξικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρικάρντας Μπεράνκις.

QF BOUND in Los Cabos! @DaniilMedwed defeats Rinky Hijikata 6-4, 6-3.@AbiertoLosCabos | #ATC2022 pic.twitter.com/yc9qZjrYGs

ATP Tour (@atptour) August 4, 2022

Ο Μεντβέντεφ πέτυχε από ένα break σε κάθε σετ και σφράγισε τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 33 λεπτά αγώνα.

Αυτή ήταν η 250η νίκη καριέρας για τον Μεντβέντεφ και δήλωσε διψασμένος για περισσότερες στο μέλλον.

“Κάποιος δημοσιογράφος μου το είπε πρόσφατα. Δεν το ήξερα. Κατά κάποιον τρόπο είναι ένα ορόσημο. Σίγουρα θέλω περισσότερες νίκες και θα το προσπαθήσω” είπε ο Ρώσος αμέσως μετά.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν μπόρεσε να συνεχίσει το θετικό του ξεκίνημα στη διοργάνωση και μετά τη μεταμεσονύχτια νίκη της πρεμιέρας επί του Βερντάσκο, ηττήθηκε στο 2ο γύρο από τον Στιβ Τζόνσον με 7-6(3), 4-6, 4-6 με τον Αμερικανό να αντιμετωπίζει το Νο2 του ταμπλό, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ μετά και τη νίκη νωρίτερα του Καναδού με 6-3, 7-4 επί του wild card Μεξικάνου, Άλεξ Φερνάντες.

LOS CAMBOS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-9h)

The post Επιστροφή με νίκη στην αγαπημένη του επιφάνεια (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα