Με την Πολωνία για τις θέσεις 7-8 η εθνική U-16

13:59 3/8/2022 - Πηγή: Tennis24

H εθνική μας ομάδα U-16 έδωσε μεγάλη μάχη για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης για το Juniors Billi Jean King Cup που θα γίνει αργότερα μέρα στη χρονιά στην Αττάλεια, ωστόσο η ήττα από τη Βουλγαρία με 3-0 ήταν καθοριστική για τις παίκτριες του Γιώργου Παρίσση που πλέον θα αγωνιστούν την Τετάρτη για τις θέσεις 7-8

Στο 2ο παιχνίδι στην τελική φάση της ευρωπαϊκής ζώνης που διεξάγεται στην πόλη Μαριάνσκε Λάζνε της Τσεχίας Βασιλική Τρίγκα, Άρτεμις Ασλανισβίλι

και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια στον “τελικό” κόντρα στη Βουλγαρία ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. 

Η αρχή έγινε με την Τρίγκα (Νο291), η οποία ηττήθηκε με 6-0, 6-2 από την Αλεκσάντρα Γκαμπρόβσκα (Νο155). Το μεγάλο παιχνίδι του tie έγινε αμέσως μετά με την Ασλανισβίλι (Νο25) να γνωρίζει την ήττα από την Ροσίτα Ντέντσεβα (Νο87) με 6-4, 6-7(6), 6-2 σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε 2 ώρες και 15 λεπτά! 

Η Βουλγαρία με τις δύο νίκες στα μονά είχε εξασφαλίσει τη νίκη αλλά και τη διατήρηση των ελπίδων της για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ωστόσο σημείωσε και 3η νίκη, στον αγώνα του διπλού, με τις Γκαμπρόβσκα και Πέτροβα να επικρατούν με 6-2, 6-2 των Ασλανισβίλι και Παναγιωτίδου. 

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί κόντρα στην Πολωνία για τις θέσεις 7-8, ενώ η Βουλγαρία θα παίξει κόντρα στην Ολλανδία με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για την Τουρκία. 

Στον τελικό του τουρνουά πέρασαν η Τσεχία και η Σερβία με την πρώτη να επικρατεί της Ισπανίας με 2-1, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Σερβία τη Γερμανία. 

Γερμανία και Ισπανία θα παίξουν για τις θέσεις 3-4 ωστόσο και οι τέσσερις ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για το Juniors Billie King Cup.

Αποτελέσματα 

Δευτέρα 1 Αυγούστου

Τσεχία – Πολωνία 3-0Ισπανία – Ολλανδία 2-1Γερμανία – Βουλγαρία 3-0Σερβία – Ελλάδα 3-0

Τρίτη 2 Αυγούστου

Ημιτελικά

Τσεχία – Ισπανία 2-1Σερβία – Γερμανία 2-2

Θέσεις 5-8

Ολλανδία – Πολωνία 3-0Βουλγαρία – Ελλάδα 3-0

Πρόγραμμα

Τετάρτη 3 Αυγούστου

Τελικός 

Τσεχία – Σερβία

Θέσεις 3-4 

Ισπανία – Γερμανία

Θέσεις 5-6

Βουλγαρία – Ολλανδία

Θέσεις 7-8

Ελλάδα – Πολωνία

The post Με την Πολωνία για τις θέσεις 7-8 η εθνική U-16 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα