To συγκινητικό μήνυμα του Κύργιου για την απόσυρση Μάρεϊ

Ο Νικ Κύργιος είναι απλά ένας από τους πάρα πολλούς ανθρώπους του τένις και όχι μόνο που σχολίασε την αναπάντεχη είδηση της πρόωρης απόσυρσης από την ενεργό δράση του Άντι Μάρεϊ, έγραψε όμως μερικές συγκινητικές ατάκες προς τον μεγάλο του “αδερφό”…

Τους συνέδεε μια πολύ στενή φιλία εκτός κορτ.

Αντι Μάρεϊ και Νικ Κύργιος ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή “σχέση” από τον πρώτο καιρό της εμφάνισης του νεαρού Αυστραλού στο

τουρ με τον Σκωτσέζο να εκτελεί και χρέη καθοδηγητή του νεαρού Νικ.

Συνήθως, τα ποσταρίσματα του ενός για τον άλλο είναι χιουμοριστικού χαρακτήρα αλλά αυτή τη φορά ο Νικ δεν είχε διάθεση για αστεία.

Και αυτό γιατί, αφορμή για να γράψει τα παρακάτω λόγια ήταν η πολύ δυσάρεστη είδηση της επικείμενης απόσυρσης του Μάρεϊ από την ενεργό δράση κάπου μέσα στο 2019 με πιο αισιόδοξη εκδοχή το Wimbledon.

O Nικ μίλησε με την καρδιά του, ευχαρίστησε τον Μάρεϊ για τη φιλία και τις συμβουλές του και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι νιώθει σαν μικρός του “αδερφός”…

“Άντι, το ξέρω ότι με θεωρείς πλακατζή τις περισσότερες φορές αλλά αυτή τη φορά θα ήθελα στ’αλήθεια να με ακούσεις, παλιόφιλε. Θα είσαι πάντα ένας άνθρωπος που καθόρισε το άθλημα αυτό με πολλούς τρόπους, το ξέρω ότι αυτός δεν είναι ο ιδανικός τρόπος να φύγεις αλλά η διαδρομή ήταν απίστευτη. Με είχες κάτω από τη “σκέπη” σου από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας μου στο τουρ και πάντα είσαι ένας άνθρωπος που ανυπομονώ να συναντώ! Είσαι φοβερός τενίστας, απείρως καλύτερος από μένα, και θέλω να ξέρεις ότι σήμερα δεν είναι μόνο μια δυσάρεστη μέρα για σένα και την ομάδα σου, είναι μια δυσάρεστη μέρα για το άθλημα και για όσους επηρέασες…Ιδού μερικές φωτογραφίες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να σκεφτείς πως ήμουν σαν ένας μικρός αδερφός για σένα!

Κώστας Αϊτάκης

The post To συγκινητικό μήνυμα του Κύργιου για την απόσυρση Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα