Επέστρεψε αλλά ηττήθηκε η Σερίνα (vids)

Η Σερίνα Γουίλιαμς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις μήνες απραξίας, όμως δεν κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή της με νίκη, μιας και έμεινε εκτός Internazionali BNL D’ Italia, από την πρεμιέρα της.

Η 39χρονη Αμερικανίδα, είχε να αγωνιστεί από το Αυστραλιανό Όπεν και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη φετινή clay court season, αγωνιζόμενη στη

δυνατή διοργάνωση της Ρώμης.

Παρ’ όλα αυτά, η Νάντια Ποντορόσκα της χάλασε το πάρτι επιστροφής, κερδίζοντας την και αφήνοντάς την εκτός συνέχειας. Η 24χρονη επικράτησε με 7-6(6), 7-5 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο. Εκεί, θα αντιμετωπίσει την εξαιρετική στο χώμα, Πέτρα Μάρτιτς.

A third career Top-10 win for @nadiapodoroska!

Battles through to the last 16 in Rome, defeating Serena Williams 7-6(6), 7-5.#IBI21 pic.twitter.com/wwmwSxoXVZ

wta (@WTA) May 12, 2021

Μπορεί η Σερίνα να είχε να αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο, όμως έδειξε καλά σημάδια στο ντεμπούτο της στη Ρώμη, αν και τελικά δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Νο44 τενίστριας του κόσμου.

Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, στο χιλιοστό ματς της καριέρας της, είδε την Αργεντινή αντίπαλό της να είναι πιο ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές και εκμεταλλευόμενη τα εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας της πίσω από το 1ο της σερβίς, να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης, με straight sets νίκη.

Terrific from the Argentine

@nadiapodoroska takes the opener in a tight tiebreak!#IBI21 pic.twitter.com/qTAvGfio5w

wta (@WTA) May 12, 2021

Αυτή, ήταν μόλις η τρίτη εμφάνιση της Γουίλιαμς σε τουρνουά μέσα στο 2021. Τις προηγούμενες δυο φορές, αποκλείστηκε στα ημιτελικά των διοργανώσεων που έπαιξε στη Μελβούρνη (Yara Valley Classic και Australian Open).

Η Ποντορόσκα από την πλευρά της, με αυτή τη νίκη, εξασφάλισε νέο ρεκόρ καριέρας στην παγκόσμια κατάταξη από την επόμενη εβδομάδα. Από το Νο44 στο οποίο βρίσκεται τώρα, θα φτάσει τουλάχιστον στο Νο41.

ITALIAN OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επέστρεψε αλλά ηττήθηκε η Σερίνα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα