Ο Καράτσεφ απέκλεισε τον Μεντβέντεφ (vid)

Ο Άσλαν Καράτσεφ πέτυχε τη μεγάλη νίκη της ημέρας στη Ρώμη, θέτοντας εκτός συνέχειας του Internazionali BNL D’ Italia, τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο 27χρονος τενίστας, κέρδισε τον ρωσικό εμφύλιο με χαρακτηριστική άνεση, επιβεβαιώνοντας τόσο την εξαιρετική του αγωνιστική κατάσταση στο χώμα, όσο και την άσχημη περίοδο που διανύει ο Μεντβέντεφ.

Μετά από 78 λεπτά αγώνα, ο Καράτσεφ επικράτησε του Νο3 του ταμπλό με 6-2, 6-4 και πανηγύρισε την πρόκριση στον 3ο γύρο του

Masters της Ρώμης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Ρέιλι Οπέλκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)

Αυτήν ήταν η δεύτερη ήττα του Μεντβέντεφ σε τρία ματς στη φετινή clay court season. Μόλις μια νίκη μετράει ο Νο2 τενίστας του κόσμου, που από ότι φαίνεται, δεν θα πρέπει να συγκαταλέγεται στα φαβορί του φετινού Roland Garros.

Αντιθέτως, ο Καράτσεφ πήρε την 21η νίκη του μέσα στο 2021 και συνεχίζει με τις πορείες του να εντυπωσιάζει. Στο Παρίσι, θα είναι ένα από τα δυνατά αουτσάιντερ, που οι “μεγάλοι” δεν θα θέλουν να τον δούνε νωρίς στο διάβα τους.

Μπορεί ο Μεντβέντεφ να έμεινε εκτός Ρώμης, όμως οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ, συνεχίζουν στο τουρνουά.

Ο πρωταθλητής του Madrid Open δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στον Ούγκο Ντέλιεν και με το εμφατικό 6-2, 6-2, πέρασε στον 3ο γύρο, όπου θα παίξει με τον Κέι Νισικόρι.

Όσον αφορά τον Ρούμπλεφ, τα βρήκε… μπαστούνια απέναντι στον Γιάν Λέναρντ Στρουφ, αλλά τελικά επικράτησε με 6-7(7), 6-1, 6-4 και στην επόμενη φάση θα κοντράρει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ.

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε και ο φορμαρισμένος Φεντερίκο Ντελμπόνις, που μετά τον Κάρεν Κατσάνοφ, απέκλεισε και τον Νταβίντ Γκοφάν. Ο Αργεντινός επιβλήθηκε με 6-2, 6-1 και θα παίξει στους “16” με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Καράτσεφ απέκλεισε τον Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα