Εντυπωσιάζει ο Σίνερ – VIDEO

Από το Νο551 που ξεκίνησε τη σεζόν, σε βασικός διεκδικητής του NextGen ATP Finals

Ο Γιανικ Σίνερ είναι από τα πρόσωπα της χρονιάς και σίγουρα ένα όνομα που θα μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.

Το 2020 θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο ATP Tour, προερχόμενος από μια εξαιρετική σεζόν που μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Ο 18χρονος Ιταλός, πήρε τη θέση του τραυματία Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ στο Next Gen ATP

Finals του Μιλάνου, και “βγάζει μάτια” μπροστά στους συμπατριώτες του, έχοντας ήδη προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης στο ντεμπούτο του σε αυτή.

Το βράδυ της Τετάρτης, συνέτριψε με 4-0, 4-2, 4-1 σε 56 λεπτά τον Μίκαελ Ίμερ και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φάση των ομίλων που του δίνει το εισιτήριο για τους “4” καλύτερους του θεσμού.

“Ένιωσα πολύ καλά στο court. Έκανα εξαιρετική αρχή και σέρβιρα πολύ καλά. Προσπάθησα να πιέσω από την πρώτη μπάλα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Προσπαθώ για το καλύτερο. Οι νέοι παίκτες στην Ιταλία έχουν βελτιωθεί πολύ και ελπίζω να αποτελέσω έμπνευση γι’αυτούς” είπε ο 18χρονος αμέσως μετά.

Ο Σίνερ ξεκίνησε τη χρονιά από το Νο551 της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον είναι ο νεότερος τενίστας μέσα στο Top100 (Νο95). Στα highlights της χρονιάς, είναι η συμμετοχή του στα ημιτελικά του ATP τουρνουά της Αμβέρσας με νίκες επί των Τιαφό και Μονφίς, η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του US Open και οι δύο τίτλοι Challenger σε Κεντάκι και Μπέργκαμο.

Tην Πέμπτη, ο Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον Ούγκο Ούμπερ στην τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων, με τον Γάλλο να μετράει δύο ήττες.

Σίνερ και Ντε Μινόρ είναι οι πρωτοπόροι στους δύο ομίλους και οι μοναδικοί που δεν έχουν γνωρίσει την ήττα, μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών. Ο Ιταλός έχει ρεκόρ σετ 6-1 ενώ ο Αυστραλός 6-2.

NEXTGEN ATP FINALS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Εντυπωσιάζει ο Σίνερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα