Ενθουσιασμένος με το οικογενειακό διπλό ο Άντι

Άντι και Τζέιμι Μάρει θα κάνουν ζευγάρι στο διπλό του Citi Open της Ουάσινγκτον

Ο Άντι Μάρει συνεχίζει την προσπάθεια επανόδου στο επαγγελματικό tour, μέσω διπλών..

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο ισχίο που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την καριέρα του, θα παίξει στα διπλά του ATP 500 τουρνουά της Ουάσινγκτον την επόμενη εβδομάδα, έχοντας συμπαίκτη τον μεγαλύτερο αδελφό του και σπεσιαλίστα στα διπλά, Τζέιμι Μάρει.

Αυτό θα είναι το 4ο τουρνουά του 32χρονου

Σκωτσέζου, μετά το χειρουργείο στο ισχίο και την επιστροφή του στο tour, στη χορτάρινη περίοδο.

Ο Άντι ηττήθηκε στο 2ο γύρο του διπλού ανδρών στο Wimbledon με συμπαίκτη τον Πιερ Ιγ Ερμπέ και στον 3ο του μικτού μαζί με τη Σερίνα Γουίλιαμς.

Τα αδέρφια Μάρει αγωνίστηκαν μαζί στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο ενώ συνεργάστηκαν και στο Davis Cup 2015 όπου η Μεγάλη Βρετανία κατέκτησε το τρόπαιο.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στο ίδιο γήπεδο με τον Τζέιμι και που θα επιστρέψω στην Ουάσινγκτον. Είναι μια πόλη που πάντα περνούσα καλά, όταν την επισκεπτόμουν. Ελπίζω να έχω ένα ωραίο Καλοκαίρι στις ΗΠΑ και ελπίζω σύντομα να επιστρέψω και στα μονά” είπε σε δήλωσή του ο Άντι Μάρει.

Πάντως, παρά τη συμμετοχή του σπουδαίου διπλού των Βρετανών, το ζευγάρι που θα κλέψει την παράσταση στα διπλά του Citi Open είναι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Some good news from Sir Andy : @andymurray | @citiopen | @jamie__murray

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATP Tour (@atptour) στις 24 Ιούλ, 2019 στις 6:30 πμ PDT

The post Ενθουσιασμένος με το οικογενειακό διπλό ο Άντι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα