Davis Cup: Κλείστε θέση στο Tatoi Club

To ντεμπούτο του με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, σε επίπεδο ανδρών, θα πραγματοποιήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελλάδα φιλοξενεί την κορυφαία τη τάξη διοργάνωση εθνικών ομάδων. Μετά την επιτυχημένη, από κάθε άποψη, διοργάνωση του Fed Cup το 2018, η χώρα μας ανέλαβε τη διεξαγωγή των αγώνων για το Group III

της Ευρωπαϊκής ζώνης του Davis Cup.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στο Tatoi Club στη Βαρυμπόμπη, 11 με 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ο κορυφαίος πρεσβευτής της χώρας μας στο παγκόσμιο τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα είναι εκεί!

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέρος της μεγάλης τενιστικής γιορτής και να στηρίξουν τις προσπάθειες των Ελλήνων τενιστών, θα πρέπει να εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριό τους, η διάθεση των οποίων έχει ξεκινήσει, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της VIVA.

Τιμές εισιτηρίων

11.09.2019                30,00€

12.09.2019                30,00€

13.09.2019                40,00€

14.09.2019                50,00€

Γενική είσοδος (ground pass): 10€

Στην ελληνική αποστολή, πλην του Τσιτσιπά θα βρίσκονται και οι Μιχάλης Περβολαράκης, Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς. Αρχηγός αποστολής έχει οριστεί ο πατέρας του Στέφανου, Απόστολος Τσιτσιπάς, ενώ χρέη ομοσπονδιακού θα εκτελεί ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Στο Group III της Ευρώπης θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, της Εσθονίας, της Λετονίας, του Λουξεμβούργου, της Βόρειας Μακεδονίας, του Μονακό, του Μαυροβουνίου και της Πολωνίας.

Οι οκτώ ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Από την Τετάρτη 11/9 έως και την Παρασκευή 13/09 θα διεξαχθούν οι αγώνες των ομίλων. Κάθε συνάντηση περιλαμβάνει δύο απλά και ένα διπλό.

Το Σάββατο 14/9 θα παίξουν στον τελικό οι δύο ομάδες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους. Η νικήτρια θα προβιβαστεί στο Group II της Ευρώπης.

The post Davis Cup: Κλείστε θέση στο Tatoi Club appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα