Εμίλιο Σάντσεθ: “Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει στο AO o Τζόκοβιτς”

Ο πρώην Νο1 του κόσμου στα διπλά και αδερφός της Αράντσα Σάντεθ Βικάριο η οποία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή, υποστήριξε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Australian Open λόγω έλλειψης τουρνουά προετοιμασίας. 

Ο 56χρονος πλέον Ισπανός, σχολίασε στο twitter την είδηση της απόσυρσης του Σέρβου από το ATP

Cup, γράφοντας: “Ελπίζουμε όλοι ότι θα πάει στο, Australian Open. Θα αποσυρθεί και από εκεί. Για μένα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάει.” ανέφερε το σχόλιο του Εμίλιο Σάντσεθ.

For everyone with the hope that he goes to AO. He will withdraw also from AO. For me there is not one chance that @DjokerNole goes.

— EmilioSanchezVicario (@EmilioSVicario) December 26, 2021

Στη συνέχεια διευκρίνισε το συγκεκριμένο σχόλιο: “Είπα απλώς τη γνώμη μου. Δεν ξέρω, δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα, αλλά δεν μου φαίνεται καλό να παίξει. Θαυμάζω την καριέρα του και τον επαγγελματισμό του. Αλλά πόσες φορές έπαιξε στο Australian Open χωρίς να έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι πριν; Ελπίζω να κάνω λάθος και να παίξει.”

I was just telling my opinion, I don't know him, I don't have a cristal ball, but doesnt look good for him to play. I admire him, his career, and his professionalism. My question is, how many times he played AO without any match before? Hopefully I'm wrong and he'll play.

— EmilioSanchezVicario (@EmilioSVicario) December 26, 2021

Σύμφωνα με σέρβικα ΜΜΕ, αλλά και πηγές από το κοντινό περιβάλλον του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά 99% δεν θα αγωνιστεί στο ATP Cup, ενώ παραμένει ανοιχτή η συμμετοχή του στο Australian Open

Το πρώτο Grand Slam της σεζόν θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Εμίλιο Σάντσεθ: “Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει στο AO o Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα