Έμαθε αντίπαλο στον 2ο γύρο ο Στέφανος – VIDEO

14:25 7/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Τον Lucky Loser Γκουίντο Αντρεότζι θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Sydney International ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την σημερινή νίκη του Αργεντινού επί του Νο47 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Μάθιου Έμπντεν…

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο Γκουίντο Αντρεότζι που μπήκε από το παράθυρο στο κυρίως ταμπλό του 250αριου τουρνουά στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μετά την απόσυρση

της συμμετοχής του Νίκολας Τζάρι.

Ο Αργεντινός, Νο80 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επιβλήθηκε με 3-6, 6-3, 6-4 του Μάθιου Έμπντεν, ο οποίος απογοήτευσε λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Major της πατρίδας του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ως Νο1 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Αντρεότζι στον 2ο γυρο του Sydney International, έχοντας μια καλή ευκαιρία για να προκριθεί στα προημιτελικά χωρίς απώλειες.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ο Σαμ Κουέρι εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση του Μάλεκ Γιαζίρι και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του θεσμού με 6-1, 4-1, και θα αντιμετωπίσει εκεί τον Ζιλ Σιμόν.

Άλεξ Ντε Μινόρ και Ρέιλι Όπελκα θα τεθούν αντιμέτωποι στον 2ο γύρο, μετά τις προκρίσεις τους απέναντι στον Ντούσαν Λάγιοβιτς και τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας αντίστοιχα.

Δευτέρα 7/1 – 1ος Γύρος Sydney International, Άνδρες

Andreozzi (Argentina) beat Ebden (Australia) 3-6, 6-3, 6-4
De Minaur (Australia) beat Lajovic (Serbia) 6-3, 6-4
Querrey (USA) beat Jaziri (Tunisia) 6-1, 4-1 ret.
Opelka (USA) beat Ramos-Vinolas (Spain) 6-3, 6-4

ATP SYDNEY INTERNATIONAL SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έμαθε αντίπαλο στον 2ο γύρο ο Στέφανος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα