Τζόκοβιτς: “Από τα καλύτερά μου ματς στη σεζόν” – VIDEO

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του μέσα στο 2019, χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Έχοντας στο μυαλό του την πρόσφατη ήττα από τον Έλληνα άσο στη Σαγκάη, ο Σέρβος μπήκε πολύ προσηλωμένος και συγκεντρωμένος από το ξεκίνημα του ματς και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 6-1, 6-2 του Στέφανου, στους “8” του Paris Masters.

“Έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στη σεζόν. Προετοίμασα τον εαυτό μου πολύ καλά γι’αυτό

το παιχνίδι. Πριν μερικές εβδομάδες έχασα από τον Στέφανο και ανέτρεξα στα βίντεο του αγώνα για να δω τι έκανα καλά και τι όχι, ώστε να τα πάω καλύτερα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.

Το Σάββατο στις 15:00GR-COSMOTE SPORT 6HD, ο 32χρονος Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον 1ο ημιτελικό του Paris Masters, θέλοντας να συνεχίσει την πίεση στον πρωτοπόρο της ATP Race, Ράφαελ Ναδάλ, στη μάχη των δύο για το year-ending No1 της ATP.

“Μετά το US Open, παίζει σε διαφορετικό επίπεδο, σε υψηλά στάνταρ. Πάντα έχει το παιχνίδι για να κερδίζει μεγάλα ματς. Απλά, μερικές φορές χρειάζεται να συνδυάσει την απόδοση με την πνευματική δύναμη, την κατάλληλη στιγμή. Η νίκη επί του Φέντερερ στο US Open, του έδωσε μεγάλη ώθηση. Αυτή την εβδομάδα παίζει εξαιρετικό τένις. Και εγώ δεν παίζω άσχημα οπότε θα γίνει ένα ωραίο ματς” είπε ο Τζόκοβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τον 28χρονο Βούλγαρο, Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Από τα καλύτερά μου ματς στη σεζόν” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα