Ριέκα: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η αποστολή της Ριέκα «πάτησε» Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί αύριο (19/8, 21:00), έχοντας ωστόσο τρανταχτές απουσίες.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τη Ριέκα για τα playoff του Europa Conference

League, με τους «Κροάτες» να έρχονται πληγωμένοι στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, εκτός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γιόσιπ Ντρμιτς που έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε έξι ασίστ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Νόριτς. Παράλληλα, εκτός είναι και ο εξτρέμ Ρόμπερτ Μούριτς ο οποίος σε πέντε ματς έχει ένα γκολ και δύο ασίστ, αλλά και ο βασικός τερματοφύλακας, Νεντέλικο Λάμπροβιτς.

Νοκ άουτ είναι επίσης και ο βασικός αμυντικός, Χρβόιε Σμόλτσις, όπως και ο Μάτος Στάνιτς (έξι συμμετοχές, δύο γκολ) που δεν δηλώθηκε στη λίστα.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Ριέκα αποτελείται από τους: Λίμπερ, Βούκσεβιτς, Βέλκοβσκι, Μπράουτ, Μπούσνια, Τσερίν, Τόμετσακ, Ομπρεγκόν, Ζλόμισλικ, Πρσκαλό, Αμπάς, Μουντραζίγια, Γκάλοβιτς, Πάβισιτς, Λεπίνια, Γκάλεσιτς, Κρέσιτς, Βουκ, Πρινς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κροατική ομάδα θα προπονηθεί στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η συνέντευξη Τύπου τους είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 αποκλειστικά και μόνο για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

pic.twitter.com/10ZqIjv4fE

— NK Rijeka (@NKRijeka) August 18, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την πρώτη «μάχη» με Ριέκα – Παρών και ο Αουγκούστο

Λουτσέσκου: «Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει με τις μεταγραφές – Nα κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι χωρίς αρνητισμό»

MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολλάι έπιασε δουλειά στο πιο φανταστικό μέρος!

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα