Εκτός Παρισιού ο Σαποβάλοφ – VIDEO

Ο Πάμπλο Καρμπάγες Μπαένα ήταν από τους πρωταγωνιστές την Πέμπτη στο Παρίσι αφού πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο Suzanne Lenglen κόντρα στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντένις Σαποβάλοφ για το 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Ο 27χρονος Ισπανός, Νο101 στον κόσμο, μετά από πέντε ώρες εξαντλητικής μονομαχίας στο δεύτερο μεγαλύτερο court των Παριζιάνικων εγκαταστάσεων, επικράτησε 7-5, 6-7(5), 6-3, 3-6, 8-6 του αριστερόχειρα Καναδού και προκρίθηκε στους “32” της διοργάνωσης.

Για τον Καρμπάγιες είναι μια πρωτόγνωρη μέρα αφού κέρδισε για πρώτη φορά τενίστα στο Top11, για πρώτη

φορά κέρδισε αγώνα των 5 σετ και για πρώτη φορά θα βρεθεί στον 3ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης.

“Ήταν ένα όνειρο για μένα να κερδίσω ένα παιχνίδι σαν αυτό. Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου. Ο Ντένις σέρβιρε πολύ καλά αλλά έκανα ένα σπουδαίο παιχνίδι” είπε ο Καρμπάγιες Μπαένα ο οποίος από τα 101 παιχνίδια που έχει δώσει στο ATP Tour, τα 81 είναι στο χώμα.

Στον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, ο Ισπανός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που λίγο νωρίτερα κέρδισε 6-4, 7-6(5), 6-1 τον Αντρέι Μάρτιν από τη Σλοβακία.

Ο αποκλεισμός του φορμαρισμένου Σαποβάλοφ που προερχόταν από την πορεία του έως τα ημιτελικά της Ρώμης, είναι ένα καλό νέο για τον Στέφανο Τσιτσιπά καθώς θα διασταυρωνόταν με τον Καναδό στον 4ο γύρο.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Εκτός Παρισιού ο ΣαποβάλοφVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα