Wimbledon: Οι Κυρίες κι ο Μεντβέντεφ

09:45 6/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Με τους τέσσερις προημιτελικούς των γυναικών αλλά και τον εξ’αναβολής αγώνα του 4ου γύρου των ανδρών Μεντβέντεφ-Χουρκάτς, συνεχίζεται το πρόγραμμα στο συναρπαστικό Wimbledon Championships.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, μετά τη straight sets νίκη επί του Σονέγκο στη Manic Monday, περιμένει υπομονετικά τον αντίπαλό του στους “8” της διοργάνωσης, με τους Μεντβέντεφ και Χουρκάτς να επιστρέφουν για δεύτερη διαδοχική ημέρα στο court αφού ο αγώνας τους τη Δευτέρα δεν ολοκληρώθηκε, λόγω βροχής.

Αυτή τη φορά θα αγωνιστούν στο πρώτο ματς του κεντρικού court (15:30GR).

Το Νο2 του ταμπλό προηγείται με 6-2, 6-7(2), 6-3, 3-4 του Πολωνού και είναι ένα σετ μακριά από το μεγάλο ντέρμπι με τον Βασιλιά του αθλήματος. Ο Μεντβέντεφ, μάλιστα, διεκδικεί και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα πετύχει αν κατακτήσει το Championships ή φτάσει στον τελικό και την ίδια ώρα ο Τζόκοβιτς αποτύχει να φτάσει στο ματς του τίτλου.

Θα ακολουθήσουν στο Center Court οι αγώνες για τις “8” των γυναικών, με την Αρίνα Σαμπαλένκα να αντιμετωπίσει την Ονς Ζαμπέρ ενώ το Νο1 του κόσμου Άσλει Μπάρτι παίζει με τη συμπατριώτισσά της Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Στο Court 1 το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 15:00GR με την αναμέτρηση Πλίσκοβα-Γκόλουμπιτς ενώ η κάτοχος του τίτλου το 2018 Αντζελίκ Κέρμπερ θα παίξει κόντρα στην Καρολίνα Μούτσοβα.

Πρεμιέρα για τη Μιχαέλα Λάκη στο ταμπλό των κοριτσιών καθώς στη 13:00 και στο Court 14 θα αντιμετωπίσει την 18χρονη Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Κολεμαν, στο ντεμπούτο της στο Wimbledon.

Τα σημαντικότερα του προγράμματος:

CENTRE COURT – Ώρα έναρξης πρώτου αγώνα στις 15:30GR
Hubert Hurkacz v Daniil Medvedev
Ons Jabeur v Aryna Sabalenka
Ashleigh Barty v Ajla Tomljanovic

NO.1 COURT – Ώρα έναρξης πρώτου αγώνα στις 15:00GR
Karolina Pliskova v Viktorija Golubic
Karolina Muchova v Angelique Kerber

NO.14 COURT – 13:00GR
Michaela Laki v Elizabeth Coleman

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Wimbledon: Οι Κυρίες κι ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα