Έκλεισε θέση στο ATP Finals ο Μεντβέντεφ – VIDEO

10:41 4/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Μετά την παλικαρίσια πρόκριση στους “4” του US Open, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ σφράγισε και το εισιτήριο για την Ο2 Arena του Λονδίνου

Τον τελευταίο μήνα, θα τον θυμάται για πολύ καιρό ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του επί αμερικανικού εδάφους, έχουν οδηγήσει σε νέα ύψη τον 23χρονο Ρώσο ο οποίος κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη, ενισχύοντας τη θέση

του ανάμεσα στους κορυφαίους του αθλήματος.

Η σπουδαία νίκη με  7-6(6), 6-3, 3-6, 6-1 επί του Στάνισλας Βαβρίνκα στα προημιτελικά του τελευταίου Grand slam της σεζόν, χάρισε στον Μεντβέντεφ το εισιτήριο για τον πρώτο ημιτελικό σε Major διοργάνωση ενώ του εξασφάλισε και την άνοδο στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπερνώντας τον Ντόμινικ Τιμ.

Παράλληλα, ο Ρώσος συγκέντρωσε τους απαραίτητους πόντους στην ATP Race με αποτέλεσμα να γίνει ο 4ος τενίστας, μετά τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ που εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο τουρνουά των “8” κορυφαίων της σεζόν, στην Ο2 Arena του Λονδίνου 10 με 17 Νοεμβρίου.

“Είναι απίθανο. Δείχνει πόσο σπουδαία χρονιά διανύω και ανταμείβονται οι κόποι για τη δουλειά που έχω κάνει. Δεν θέλω να σταματήσω εδώ. Μπορώ να γίνω ένα από τα φαβορί στο Λονδίνο” είπε ο Μεντβέντεφ μόλις έμαθε τα νέα.

Τον τελευταίο μήνα, ο Μεντβέντεφ έχει ρεκόρ 19-2, στα τουρνουά προετοιμασίας για το US Open και στο τελευταίο Slam της σεζόν.

Προερχόμενος από τρεις σερί τελικούς (Ουάσινγκτον, Μόντρεαλ και Σινσινάτι), ο πρωταθλητής του Cincinnati Masters δείχνει ανίκητος και στα γήπεδα του Flushing Meadows, βρισκόμενος στους “4” καλύτερους του Nεοϋορκέζικου Major.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον οποίον είναι 2-2 στο head to head.



The post Έκλεισε θέση στο ATP Finals ο Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα