Έκλεισε θέση στην Ο2 Arena ο Νόλε – VIDEO

Μετά τον Ράφαελ Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε θέση στην Ο2 Arena του Λονδίνου

Η κατάκτηση του τίτλου στο Wimbledon και οι 2000 βαθμοί που κέρδισε στην ATP Race, εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση στο ATP Finals για τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 32χρονος Σέρβος, ξεπέρασε στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας τον Ράφαελ Ναδάλ και όπως ήταν λογικό,

προκρίθηκε στο μεγάλο φινάλε της σεζόν.

Είναι η 12η πρόκριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο ATP Finals, με τον Σέρβο να έχει στην κατοχή του πέντε τίτλους και την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ με έξι κατακτήσεις.

“Είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της χρονιάς, να προκριθείς στο ATP Finals και είναι σπουδαίο που το κατάφερα τόσο νωρίς στη χρονιά. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Λονδίνο τον Νοέμβριο και να αγωνιστώ κόντρα στους κορυφαίους του κόσμου στην Ο2 Arena” δήλωσε ο Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του 16ου Grand Slam της καριέρας του και 5ου στο Wimbledon.

Πέρυσι, ο Τζόκοβιτς ηττήθηκε απ’τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό του ATP Finals ενώ το ρεκόρ του στη διοργάνωση είναι 35-12.

Ο έξι φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Ρότζερ Φέντερερ, είναι ο επόμενος που πρόκειται να προκριθεί στο ATP Finals ενώ δυναμική είσοδο στο Top8 της ATP Race έκανε ο ημιφιναλίστ του Wimbledon, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ ανεβαίνοντας στην 7η θέση της ειδικής κατάταξης.

Πάντα μέσα στο παιχνίδι παραμένει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θέλει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη σπουδαία διοργάνωση η οποία φέτος θα διεξαχθεί 10-17 Νοεμβρίου.



Η ATP Race
1. Djokovic 6,725 – QUALIFIED
2. Nadal 6,225 – QUALIFIED
3. Federer 5,060
4. Thiem 3,315
5. Tsitsipas 2,995
6. Nishikori 2,070 (+1)
7. Bautista Agut 1,980 (+5)
8. Medvedev 1,855 (-2)

ATP RANKINGS | ATP RACE TO LONDON | ATP RACE TO MILAN

The post Έκλεισε θέση στην Ο2 Arena ο Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα