Εκδίκηση και 2ος προημιτελικός για Ρούμπλεφ – VIDEO

09:24 8/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Πέρυσι ο Ματέο Μπερετίνι είχε βάλει φρένο στην πορεία του Αντρέι Ρούμπλεφ στο Αμερικανικό Οπεν. Φέτος, ήταν η σειρά του ανερχόμενου Ρώσου να χαμογελάσει, ξεπερνώντας στα τέσσερα σετ το εμπόδιο του Ιταλού τενίστα.

Ο Ρούμπλεφ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να αντιδράσει στο προβάδισμα του αντιπάλου του στο εναρκτήριο σετ και με 4-6, 6-3, 6-3, 6-3 επί του Νο6 του ταμπλό να πάρει το

εισιτήριο για τα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

Αυτός είναι ο δεύτερος Grand Slam προημιτελικός για τον 22χρονο Ρώσο ο οποίος το 2017 είχε φτάσει επίσης στην 8αδα του US Open.

Αντίπαλός του στα προημιτελικά, ο κορυφαίος συμπατριώτης του, Ντανίλ Μεντβέντεφ που έκανε επίδειξη δύναμης στο τελευταίο ματς της ημέρας τη Δευτέρα, κόντρα στον Φράνσις Τιαφό.

“Ήταν πολύ δύσκολα, ειδικά απέναντι στον Ματέο που είναι ένας Top10 αντίπαλος. Ήξερα ότι θα ήταν μια δύσκολη μάχη και είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα” είπε ο Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος είχε τους ίδιους winners με τον Ιταλό (34), ωστόσο κατάφερε να περιορίσει τα αβίαστα λάθη του (28 έναντι 44) ενώ ήταν και πιο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του για break, πετυχαίνοντας 4/9 έναντι μόλις 1/8 του Μπερετίνι, σε 2 ώρες και 34 λεπτά μάχης στο Louis Armstrong.

Σε δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Μεντβέντεφ, ο Ρούμπλεφ μετράει ισάριθμες ήττες, σε Σινσινάτι και Αγία Πετρούπολη το 2019, χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει σετ απ’τον συμπατριώτη του.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Εκδίκηση και 2ος προημιτελικός για Ρούμπλεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα