ΕΦΟΑ: Έπεσε η αυλαία στο Ε1 της Λάρισας

Έπεσε η αυλαία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης που διοργανώθηκε και φέτος στην Λάρισα και στη Νίκαια υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Παρά την κακοκαιρία με συνεχείς καθημερινές βροχές από την έναρξή του την Πέμπτη 7/10 και για έξι συνεχείς ημέρες, το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της προκήρυξής του. Με την άριστη τεχνογνωσία και την οργανωτική τους επάρκεια, οι διοργανωτές όμιλοι ΑΣΑΛ και

ΟΑ Φοίβος στο ΑΕΛ FCARENA και ΟΑ Νίκαιας στην Νίκαια, ανταποκρίθηκαν με επιχειρησιακή ετοιμότητα σε όλες τις δυσκολίες του εγχειρήματος, παρέχοντας υγειονομική ασφάλεια σε αθλητές και συνοδούς με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων της ομοσπονδίας, της ΓΓΑ και του ΕΟΔΔΥ.

Συνολικά 1000 επισκέπτες, (406 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα), συνοδοί, γονείς και προπονητές, φιλοξενήθηκαν στην περιοχή, τονώνοντας την τοπική οικονομία και αναδεικνύοντας τα σημαντικά γεωγραφικά και τουριστικά πλεονεκτήματα του νομού στο πεδίο του αθλητικού τουρισμού και της αναψυχής.

Οι νικητές ανά κατηγορία σε μονά και διπλά: Αναλυτικά τα αποτελέσματα: www.e-efoa.gr

Αγόρια 12 Άλκης Μιχαλακόπουλος (Ο.Α Φοίβος Λάρισας)Κορίτσια 12 Στυλιανή Νούτσου (Α.Ο.Α Αστέρας ΘΕΣ)Αγόρια 14 Στέφανος Πουρναρόπουλος (Ο.Α Θεσσαλονίκης)Κορίτσια 14 Μελίνα Ζουμπουλάκη (Α.Σ Η Πάρνηθα)Αγόρια 16 Χριστόφορος Μανόπουλος (Φθιωτικός Ο.Α)Κορίτσια 16 Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου (Ο.Α Θεσσαλονίκης)Αγόρια 18 Βλάντιμιρ Χόλμπαν (Ο.Α Αθηνών)Κορίτσια 18 Μαριάνθη Χριστοφορίδου (Ο.Α Μαγνησίας)ΔιπλάΑγόρια 12Άλκης Μιχαλακόπουλος (Ο.Α Φοίβος Λάρισας)
Αλέξανδρος Νούλας (Ο.Α Φοίβος Λάρισας)Κορίτσια 12Αικατερίνη Ουσταμπασίδου (Α.Ο.Α Κατερίνης)
Ευθυμία Πετσούλα (Α.Σ.Α Γρεβενών)Αγόρια 14Στέφανος Πουρναρόπουλος (Ο.Α Θεσσαλονίκης)
Δημήτριος Μελίσσογλου (Ο.Α Θεσσαλονίκης)Κορίτσια 14Ελένη Χατζηαβραάμ (Α.Ο.Α Πρωταθλ. Καβάλας)
Δήμητρα Παπασταύρου (Ο.Α Αθηνών)Αγόρια 16Άγγελος Αυγέρης (Α.Ο.Α Αμπελ. Μενεμένης)
Ανδρέας Τσιρανίδης (Ο.Α Θεσσαλονίκης)Κορίτσια 16Έλενα – Τατιάνα Γιτοπούλου (Γ.Α.Σ Καράτε Ερμής)
Ελένη Παλιούρα (Α.Ο.Α Σταυρούπολης Ίφιτος)Αγόρια 18Ανδρέας Λοϊζάς (Ο.Α Αθηνών)
Νικόλαος Μπακιρτζής (Ο.Α Αθηνών)

Εκ μέρους της διοργάνωσης οι πρόεδροι των συλλόγων Πέπη Ακριβούλη(ΟΑ Νίκαιας),Φοίβος Μιχαλόπουλος (ΟΑ Φοίβος) και Κώστας Αρζουμανίδης (ΑΣΑΛ)ευχαριστούν:
Την Ελληνική Ομοσπονδία αντισφαίρισης για την διαχρονική εμπιστοσύνη της στην ανάθεση εθνικών πρωταθλημάτων juniors στον νομό μας.

Την περιφέρεια Θεσσαλίας για την αμέριστη στήριξή της στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Τον Δήμο Λαρισαίων, τον Δήμο Κιλελέρ, το προσωπικό των Δήμων για την υλικοτεχνική κάλυψη, την άψογη καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου και την επίλυση τρεχόντων ζητημάτων, καθώς επίσης και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου που παρευρέθη στην τελετή απονομής.
Τον επίτιμο πρόεδρο του ΟΑ Νίκαιας κ. Δημήτριο Καφφέ για την αμέριστη συνδρομή του και σε αυτούς τους αγώνες.

Τους διευθυντές αγώνων κ.κ. Αρζουμανίδη Κωνσταντίνο, Φοίβο Μιχαλόπουλο και Θωμά Παπαστεργίου, την επιδιαιτητή κ. Μάγδα Καφφέ και τους βοηθούς της, που επωμίστηκαν το δύσκολο έργο του συντονισμού και της διαρκούς αλλαγής του καθημερινού αγωνιστικού προγράμματος δεδομένων των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τον σύλλογο «Νέα πνοή» (Εgalite Tennis School)που διέθεσε τα γήπεδα του στους αγώνες.
Το προσωπικό των τριών ομίλων και τους εθελοντές για την άψογη συνδιοργάνωση των αγώνων.

Τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Δημήτριο Μίζιο για την τεχνική και οργανωτική υποστήριξη.

Τον δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ελευθερία» και τον κ. Σωτήρη Κέλλα για την διαχρονική προβολή του τένις.

Θερμά συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους πρωταγωνιστές αθλητές και αθλήτριες των γηπέδων για την συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητά τους, τους συνοδούς γονείς και προπονητές που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες των πρωτοκόλλων.

The post ΕΦΟΑ: Έπεσε η αυλαία στο Ε1 της Λάρισας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα