Αζαρένκα από τα παλιά καλά (vids)

Στον τελικό του BNP Paribas Open επιστρέφει η δύο φορές πρωταθλήτρια της διοργάνωσης (2012, 2016) Βικτόρια Αζαρένκα, μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή στον πρώτο ημιτελικό επί της Γέλενα Οσταπένκο.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και δύο φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, ολοκλήρωσε μια μεγάλη ανατροπή το βράδυ της Παρασκευής με 3-6, 6-3, 7-5 επί της κατόχου του Γαλλικού Όπεν το 2017 Οσταπένκο και θα αντιμετωπίσει την Πάολα Μπαντόσα

στον τελικό του Σαββάτου μετά και τη νίκη της Ισπανίδας επί της Ονς Ζαμπέρ στο 2ο ημιτελικό.

Η Βίκα επέστρεψε από σετ και break κάτω απέναντι στη Λετονή και μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά, προκρίθηκε στον τελικό της WTA 1000 διοργάνωσης.

“Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν το πνεύμα μαχητικότητας που υπέδειξα και είναι αυτό που με κάνει υπερήφανη. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα υπήρχαν πολλά που μπορούσα να κάνω καλύτερα. Στο 1ο σετ δεν μου έδωσε πολλά περιθώρια. Προσπαθούσα να βρω ευκαιρίες για να επιστρέψω στο ματς και να παλέψω για κάθε μπάλα” είπε η 32χρονη Λευκορωσίδα, Νο27 του ταμπλό.

Η Αζαρένκα προηγήθηκε με break στο εναρκτήριο game του καθοριστικού σετ (1-0), όμως η Οσταπένκο ισοφάρισε λίγο αργότερα (3-3). Με νέο break στο 11ο game (6-5) η Βίκα πήρε τις μπάλες για να σερβίρει για τη νίκη και αφού έσωσε τρία break points της αντιπάλου της, τα κατάφερε στο πρώτο της match point στο ματς.

Στο δεύτερο ημιτελικό αμέσως μετά, η Πάολα Μπαντόσα έκανε την υπέρβαση και επικράτησε 6-3, 6-3 της Ονς Ζαμπέρ, συνεχίζοντας την εκπληκτική της παρουσία στο Indian Wells.

Η 23χρονη Ισπανίδα, Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, θα παίξει στο σημαντικότερο τελικό της καριέρας της την Κυριακή.

Παρά την ήττα, η Ζαμπέρ την ερχόμενη Δευτέρα θα ανήκει στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης και θα γίνει η πρώτη Αραβίδα που τα καταφέρνει στην ιστορία της WTA.

INDIAN WELLS WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Αζαρένκα από τα παλιά καλά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα