Ευκαιρία να δείτε το μέλλον του ελληνικού τένις

Ίσως στον πιο όμορφο και εμβληματικό όμιλο της Ελλάδας, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, ξεκινάει την Παρασκευή (από τις 09:00 το πρωί), το Masters Juniors.

Πρόκειται για το σημαντικότερο τουρνουά νεαρών αθλητών στη χρονιά, όπου φιλοξενεί τους 8 καλύτερους τενίστες της σεζόν σε κάθε ηλικιακή κατηγορία (κάτω των 12 με κάτω των 18).

Στο τουρνουά συμμετέχουν αυτοί που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στα junior

τουρνουά της χρονιάς και είναι η καλύτερη ευκαιρία για τους Έλληνες φιλάθλους, να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στους αυριανούς πρωταθλητές.

Ο Ραφαήλ Παγώνης, με διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό του και προοπτικές για καριέρα επαγγελματία αθλητή, είναι το φαβορί στην κατηγορία Αγόρια 12, έχοντας ένα ανταγωνιστικό γκρουπ παικτών απέναντί του.

Συνωστισμός φαβορί στα κορίτσια 16, με τις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Κατερίνα Ουσταμπασίδου να είναι επικεφαλής των ομίλων, έχοντας δύσκολο έργο προς το μεταξύ τους ραντεβού στον τελικό.

Το ίδιο ισχύει και στα αγόρια 18, με τον Ανδρέα Μεσσή να ανεβαίνει κατηγορία και να έχει δύσκολο όμιλο με Σακκά, Πουρναρόπουλο και Μαστρογαμβράκη ενώ το ίδιο ανταγωνιστικός είναι και ο δεύτερος όμιλος με Χατζηαβραάμ, Γελαδάρη, Χόλμπαν και Μπακιρτζή.

ΑΓΟΡΙΑ 12 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12

ΑΓΟΡΙΑ 14 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14

ΑΓΟΡΙΑ 16 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16

ΑΓΟΡΙΑ 18 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 18

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

The post Ευκαιρία να δείτε το μέλλον του ελληνικού τένις appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευκαιρία,efkairia