Δύσκολη πρόκριση για Κύργιο στους “32” (vids)

08:25 1/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Μπένζαμιν Μπονζί δεν αποδείχθηκε εύκολη λεία για τον Νικ Κύργιο ο οποίος χρειάστηκε 4 σετ και 30 άσους για να καταφέρει να ξεπεράσει το αξιόμαχο εμπόδιο του 26χρονου Γάλλου.

Το Νο25 της κατάταξης, επικράτησε 7-6(3), 6-4, 4-6, 6-4 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του US Open, όπου τον περίμενε ο επικίνδυνος Τζέι Τζέι Γουλφ.

Ο Κύργιος κινδύνεψε να πάει στο 5ο σετ, όταν

ο Μπονζί προηγήθηκε με break νωρίς στο 4ο σετ, όμως απάντησε γρήγορα και κερδίζοντας τους τελευταίους 9 πόντους του ματς, ολοκλήρωσε τη νίκη του με τη συμπλήρωση τριών ωρών αγώνα στο Louis Armstrong Stadium.

“Κρεμόμουν από μια κλωστή. Το επίπεδό του σήμερα ήταν απίστευτο. Προηγήθηκε με break στο 4ο και θα μπορούσε να είχε διαφορετική κατάληξη. Έπαιξα τένις με πολύ ρίσκο στο τέλος του 4ου και ευτυχώς απέδωσε. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα” είπε ο Κύργιος αμέσως μετά.

Ο 27χρονος Αυστραλός δεν έχει καταφέρει ποτέ να προχωρήσει πέρα από τον 3ο γύρο στο US Open και θα το επιδιώξει αυτό κόντρα στον 23χρονο Τζέι Τζέι Γουλφ, Νο83 της κατάταξης που πραγματοποιεί την καλύτερη, μέχρι τώρα, χρονιά στην καριέρα του έχοντας δείξει πολύ καλά δείγματα.

Ο Κύργιος, φιναλίστ στο Wimbledon, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμερικανού στον 3ο γύρο, πιθανότατα θα συναντήσει τον υπερασπιστή του τίτλου Ντανίλ Μεντβέντεφ.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Δύσκολη πρόκριση για Κύργιο στους “32” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα