Πολύ δυνατό ταμπλό στη Σόφια

Άκρως ανταγωνιστικό αναμένεται να είναι το φετινό Sofia Open της Βουλγαρίας. Το ΑΤΡ 250 τουρνουά που θα διεξαχθεί την εβδομάδα 26 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου στη γείτονα χώρα, θα φιλοξενήσει μερικά από τα κορυφαία ονόματα του Tour.

Την Τετάρτη (31/8), έγινε γνωστή η entry list της διοργάνωσης, που έκρυβε μια πολύ μεγάλη έκπληξη, καθώς το αστέρι της χώρας, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, επιστρέφει στο θεσμό, πέντε χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση.

Ο

31χρονος, που κατέκτησε τον τίτλο το 2017, στη μοναδική του παρουσία στο event, ήταν στα… μαχαίρια με τους διοργανωτές και σνόμπαρε τη διεξαγωγή του τουρνουά τα προηγούμενα χρόνια.

Φέτος, οι Βούλγαροι, τον… έπεισαν να επιστρέψει και φυσικά τον έκαναν κεντρικό πρόσωπο στην αφίσα του τουρνουά.

Μαζί του, παρόντες στη Σόφια και seeded, θα είναι, ο Νο10 τενίστας του κόσμου, Χούμπερτ Χούρκατς, ο back to back πρωταθλητής, Γιάνικ Σίνερ, ο θριαμβευτής του πρόσφατου Montreal Masters, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και οι πάντοτε απολαυστικοί, Γκαέλ Μονφίς, Λορέντζο Μουζέτι, Χόλγκερ Ρουν και Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Οι ενδιαφέρουσες παρουσίες όμως, δεν τελειώνουν στους seeded τενίστες του βουλγαρικού τουρνουά. Φάμπιο Φονίνι, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, Αλεξάντερ Μπούμπλικ και φυσικά ο κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων, Στάνισλας Βαβρίνκα, θα είναι επίσης στην πρωτεύουσα, την εβδομάδα 26/9 – 2/10.

Καλή ευκαιρία για τους Έλληνες λάτρεις του αθλήματος, να εξορμήσουν και να απολαύσουν, υψηλής ποιότητας τένις.

Πιο αναλυτικά η entry list:

ATP250 Sofia entry list pic.twitter.com/R90hxh08B4

— Michal Samulski (@MichalSamulski) August 31, 2022

The post Πολύ δυνατό ταμπλό στη Σόφια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα