Δύο νέα τουρνουά warm-up για το Australian Open

Δύο καινούρια τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν πρόκειται να διεξαχθούν στην Αδελαΐδα τον ερχόμενο Ιανουάριο (2022) σύμφωνα με ανακοίνωση του Στίβεν Μάρσαλ, πρωθυπουργού της πολιτείας της Νότιας Αυστραλίας.

Ο Μάρσαλ την Δευτέρα 22/11 δήλωσε πως οι δύο καινούριες διοργανώσεις θα περιέχουν ανδρικό και γυναικείο ταμπλό, με την πρώτη να έχει προγραμματιστεί από 2 έως 9 Ιανουαρίου και την δεύτερη, ακριβώς την επόμενη εβδομάδα στο πρόσφατα ανακαινισμένο Memorial Drive Tennis

Centre, δείχνοντας πως η προετοιμασία για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς επιστρέφει σε μια κανονικότητα.

Υπενθυμίζεται πως το τουρνουά Adelaide International είχε πραγματοποιηθεί ως warm-up για το Australian Open το 2020, αλλά τη φετινή χρονιά όλα τα αυστραλιανά τουρνουά έλαβαν χώρα στη Μελβούρνη, λόγω των περιορισμών κατά του COVID-19. Πηγές της ATP αναφέρουν πως το 2022 θα διεξαχθούν συνολικά 4 τουρνουά προετοιμασίας πριν το Όπεν της Αυστραλίας, εκτός από το ATP Cup που θα έχει έδρα το Σίδνεϊ.

Οι παίκτες που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 θα μπορούν να παίξουν στο Australia Open χωρίς να μπουν σε καραντίνα, με τους διοργανωτές να επιβεβαιώνουν πως δεν θα υπάρξει εξαίρεση για κανέναν στο συγκεκριμένο μέτρο. Ωστόσο, η Δυτική Αυστραλία και το Κουίνσλαντ διατηρούν ακόμη περιορισμούς για τον κορονοϊό καθιστώντας απίθανο το Περθ και το Μπρίσμπεϊν να φιλοξενήσουν αγώνες τον Ιανουάριο.

Το Tennis Australia ανακοίνωσε ότι το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων μέχρι το Australian Open θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες με την WTA και την ATP να μην έχουν ενημερώσει ακόμη το κοινό για το πλήρες πρόγραμμα της σεζόν 2022.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Δύο νέα τουρνουά warm-up για το Australian Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα