Davis Cup: Χωρίς θεατές στην Αυστρία

Η έξαρση των κρουσμάτων στην Ευρώπη μοιραία θα επηρεάσει τους τελικούς του Davis Cup, οι οποίοι θα διεξαχθούν σε 3 χώρες το διάστημα 25/11-5/12. 

Η χώρα που θα πληγεί περισσότερο θα είναι η Αυστρία, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς ολικού lockdown κάτι που σημαίνει ότι το Olympiahalle του Ίνσμπουργκ θα παραμείνει κλειστό για τους θεατές. 

Περιορισμούς θα έχει τόσο η Μαδρίτη, όσο και το Τορίνο, πόλεις στις

οποίες θα διεξαχθούν οι άλλοι τέσσερις όμιλοι, με την πρώτη να φιλοξενεί τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό.

Πιο συγκεκριμένα το ποσοστό των θεατών στο Madrid Arena δεν θα ξεπεράσει το 75%, ενώ στο Pala Alpitour, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί της ΑΤΡ, θα έχει 60% με το μεγαλύτερο μέρος μέρος να καταλαμβάνουν παιδιά, καθώς οι πωλήσεις εισιτηρίων κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς. 

Στους δύο όμιλους του Ίνσμπουργκ θα αγωνιστούν η Σερβία, με τη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς, η Γερμανία και η Αυστρία (5ος όμιλος), αλλά και η Γαλλία, Μ. Βρετανία και Τσεχία.

“Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην Αυστρία”, δήλωσε ο Γάλλος τενίστας Πιερ-Ουγκ Ερμπέρ. “Είμαι αρκετά στεναχωρημένος καθώς συνήθως οι αγώνες του Davis Cup ήταν ένα μεγάλο πάρτι. Ωστόσο δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε σ’ ένα γεμάτο γήπεδο”.

The post Davis Cup: Χωρίς θεατές στην Αυστρία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα