Δυνατό ταμπλό στη Μετς, με επικεφαλής τον Μεντβέντεφ (draw)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την αποτυχία υπεράσπισης του τίτλου του στο US Open και την πτώση του από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ρώσος, που αποκλείστηκε στον 4ο γύρο του Νεοϋρκέζικου Major από τον Νικ Κύργιο, θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στο πολύ δυνατό ταμπλό του ΑΤΡ 250 τουρνουά της Μετς, όπου τοποθετήθηκε

στο Νο1, στην κλήρωση του Σαββάτου (17/9).

Στο ταμπλό, βρίσκεται επίσης, ο υπερασπιστής του τίτλου, Χούμπερτ Χούρκατς, οι ανερχόμενοι, Χόλγκερ Ρουν και Λορέντζο Μουζέτι, καθώς και ο φορμαρισμένος τις τελευταίες ημέρες, Ντομινίκ Τιμ.

Ο Μεντβέντεφ, θα περάσει με bye τον 1ο γύρο και στον 2ο θα τεθεί αντιμέτωπος πιθανότατα με τον έμπειρο Πορτογάλο, Ζοάο Σόουζα (Νο56). Τον Νο8 του ταμπλό, Αντριάν Μαναρινό, έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά ο Ρώσος, ενώ, ο Νο4 του ταμπλό, Χόλγκερ Ρουν, είναι η διασταύρωσή του στα ημιτελικά.

Βέβαια, στο bracket του νεαρού Δανού, βρίσκονται επίσης οι Αλεξάντερ Μπούμπλικ, Έμιλ Ρουσουβόρι και Ούγκο Αμπέρ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο υπερασπιστής του τίτλου, Χούμπερτ Χούρκατς, βρίσκεται στο Νο2 και θα έχει μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα στο τουρνουά.

Αυτό, γιατί θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του μεγάλου ντέρμπι 1ου γύρου, ανάμεσα στον Ντομινίκ Τιμ και τον Ρισάρ Γκασκέ. Όποιους από τους τρεις, προκριθεί στους “8” του θεσμού, μάλλον θα βρει τον Νο5 του ταμπλό, Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Ο Νο3 του ταμπλό, Λορέντζο Μουζέτι, είναι το φαβορί για την ημιτελική διασταύρωση του Χούρκατς. Ο Ιταλός, έχει στο bracket του, τους Σεμπάστιαν Κόρντα, Άσλαν Κράτσεφ, Νταβίντ Γκοφάν και Λορέντζο Σονέγκο.

MOSELLE OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Δυνατό ταμπλό στη Μετς, με επικεφαλής τον Μεντβέντεφ (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα