Δράση στο Μπάσταντ!

Επιστροφή στο χώμα έχουμε σε τουρνουά της ATP αυτήν την εβδομάδα, με την ιστορική διοργάνωση στο Μπάσταντ της Σουηδίας να προμηνύει μεγάλες μάχες λίγο πριν την έναρξη της Αμερικανικής hard court swing!

Λίγο χωματάκι ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!

Λίγες μέρες λοιπόν μετά το πέρας του Wimbledon και μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της Αμερικανικής hard court swing, έχουμε την τελευταία δράση

της χρονιάς στο χώμα σε τουρνουά της σειράς ATP 250 με το Μπάσταντ να συγκεντρώνει μερικά πολύ δυνατά ονόματα!

Ένα από αυτά είναι ο φιναλίστ της διοργάνωσης το 2013 και το 2016, Φερνάντο Βερντάσκο, που ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές του υποχρεώσεις στη Σουηδία έστω και αν χρειάστηκε τρία σετ για να κερδίσει τον Ιταλό Λορέντσο Σονέγο με 6-4, 3-6, 6-1.

Με τον επικίνδυνο χωματά Πέδρο Σόουζα θα συνεχίσει την πορεία του στο Σουηδικό Όπεν ο 34χρονος τενίστας που ακόμα ψάχνει τον πρώτο του τίτλο μετά το 2016!

Στο αργεντίνικο ντέρμπι του πρώτου γύρου, ο Φεντερίκο Ντελμπόνις κέρδισε τον Οράσιο Ζεμπάγιος επίσης στα τρία σετ ενώ το σουηδικό ενδιαφέρον δικαίως “πέφτει” πάνω στα αδέρφια Ίμερ με τον πιο μικρό Μίκαελ να τα πηγαίνει πολύ καλά στην πρεμιέρα του αποκλείοντας τον έμπειρο Ντένις Ιστόμιν (ο Ελίας αποκλείστηκε από τον Τιάγο Μοντέιρο).

O υπερασπιστής του τίτλου στη Σουηδία είναι ο γερόλυκος Νταβίντ Φερέρ που ξεκίνησε με νίκη την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων με αντίπαλο τον Τσέχο Ζντένεκ Κόλαρ.

Τα δύο άκρα του ταμπλό μοιράζονται οι Ντιέγο Σβάρτζμαν και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ενώ σημαντικές παρουσίες της διοργάνωσης είναι οι Ρισάρ Γκασκέ και Φάμπιο Φονίνι!

Τρίτη, 17/7: 1ος γύρος Bastad Open

Verdasco (Spain) beat Sonego (Italy) 6-4 3-6 6-1
Delbonis (Argentina) beat Zeballos (Argentina) 6-7(2) 6-2 6-2
Laaksonen (Switzerland) beat Lontero (Argentina) 6-3 4-6 7-5
P. Sousa (Portugal) beat Albot (Moldavia) 6-4 6-3
M. Ymer (Sweden) beat Istomin (Uzbekistan) 6-3 6-3
Bolleli (Italy) beat Carballes Baena (Spain) 4-6 6-3 6-4
Monteiro (Brazil) beat E. Ymer (Sweden) 6-4 6-2
Millman (Argentina) beat Andreozzi (Argentina) 6-0 6-2
Ferrer (Spain) beat Kollar (Czech Republic) 6-2 7-5
G. Melzer (Austria) beat Moutet (France) 6-1 6-1

BASTAD OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δράση στο Μπάσταντ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα