“Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι είμαι στο Top20”

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τις φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις της, αλλά και την παρουσία της στο Top20 της παγκόσμιας κατάταξης…

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο πλαίσιο της παρουσίας της στο ΙΕΚ Ακμή, όπου συνομίλησε με σπουδαστές δημοσιογραφίας και προπονητικής, απαντώντας σε αρκετές από τις ερωτήσεις τους, συνάντησε και την κάμερα της Cosmote TV.

Στις δηλώσεις της μπροστά στον

τηλεοπτικό φακό, μίλησε για το ρεκόρ καριέρας της στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, τη φετινή σεζόν που αποδεικνύεται εξαιρετική μέχρι στιγμής, αλλά και για τον κακό της δαίμονα, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Top20: “Είναι ένα πολύ μεγάλο πρώτο βήμα, αλλά όχι το τελικό μου. Θέλω να κάνω το επόμενο, που είναι ακόμα μεγαλύτερο. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Κάποιες φορές προσπαθώ να βγω έξω από τη Μαρία και μου ακούγεται τόσο τρελό ότι είμαι μέσα στις 20 καλύτερες παίκτριες του κόσμου, αλλά είναι η πραγματικότητα”.

Για τις συνεχόμενες ήττες της από την Σαμπαλένκα: “Την έχω κερδίσει μια φορά στο παρελθόν, οπότε ποντάρω στο γεγονός πως δεν είναι ανίκητη. Είναι δυο-τρεις παίκτριες που με δυσκολεύουν λίγο περισσότερο, αλλά το δουλεύουμε με τον προπονητή μου. Να κάνουμε κάτι διαφορετικό όταν ξαναπαίξω μαζί τους. Όπως είπα όμως, κι η συγκεκριμένη παίκτρια δεν είναι ανίκητη. Αφού την κέρδισα ήδη μια φορά, μπορώ να την ξανακερδίσω”.

The post “Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι είμαι στο Top20” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα