Δεύτερη σερί νίκη κόντρα σε Νο1 για Κένιν – VIDEO

H Σοφία Κένιν απέκλεισε την τραυματία Οσάκα και θα τα παίξει όλα για όλα για τον πρώτο της Premier τελικό κόντρα στην Μάντισον Κις

Την προηγούμενη εβδομάδα στο Τορόντο, είχε κερδίσει το Νο1 της κατάταξης, Άσλει Μπάρτι πριν ηττηθεί στα ημιτελικά απ’την μετέπειτα πρωταθλήτρια του Rogers Cup, Μπιάνκα Αντρέσκου.

Η Σοφία Κένιν συνέχισε την εξαιρετική της παρουσία στο Tour, κερδίζοντας ξανά το Νο1 της WTA, αυτή τη φορά την Ναόμι Οσάκα με απόσυρση.

Το

Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, βρισκόταν μπροστά με 6-4, 1-6, 2-0 επί της Γιαπωνέζας όταν αυτή αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μάχη με πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

“Νιώθω ότι πλέον μπορώ να πετύχω μεγάλες νίκες, κερδίζοντας τις κορυφαίες τενίστριες. Έχω βρει τον ρυθμό μου και παίζω πολύ καλά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη” είπε η Κένιν αμέσως μετά.

Στα ημιτελικά του Σινσινάτι το Σάββατο (22:00GR) η Κένιν θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Κις η οποία μετά τις νίκες επί των Χάλεπ και Σβιτολίνα, κέρδισε και τη Βίνους Γουίλιαμς στον τελευταίο προημιτελικό της Παρασκευής.

Η 24χρονη, Νο18 στον κόσμο, επιβλήθηκε 6-2, 6-3 της 38χρονης αντιπάλου της και παρέμεινε σε τροχιά του 5ου τίτλου της στο tour.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Δεύτερη σερί νίκη κόντρα σε Νο1 για Κένιν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα