Ο Αμπέρ έβγαλε εκτός τον Ρουντ (vids)

Ο Γάλλος και Νο112 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Ούγκο Αμπέρ, κέρδισε στα τέσσερα sets τον Νο3 του ταμπλό και φιναλίστ του πρόσφατου Roland Garros, Κάσπερ Ρουντ, παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Wimbledon.

Η… απέχθεια του Ρουντ για το παιχνίδι στο γρασίδι, είναι κοινό μυστικό. Ο Αμπέρ το εκμεταλλεύτηκε, έκανε καλό ματς, έβγαλε από τα νερά του τον Νορβηγό

και τον ανάγκασε σε πρόωρο αποκλεισμό από το Βρετανικό Major.

Μετά από 2 ώρες και 39 λεπτά μάχης, ο Γάλλος επικράτησε με 3-6, 6-2, 7-5, 6-4 και στη φάση των “32” θα συναντήσει τον εξαιρετικό αυτή την εβδομάδα, Βέλγο, Νταβίντ Γκοφάν, ο οποίος δεν έχει χάσει ακόμη set στο τουρνουά.

Ugo powers through Ruud @HumbertUgo defeats No.3 seed Casper Ruud in four sets, 3-6, 6-2, 7-5, 6-4#Wimbledon pic.twitter.com/C2O3evTBbx

Wimbledon (@Wimbledon) June 29, 2022

Ο Ρουντ, σέρβιρε εννέα διπλά λάθη κι έβγαλε μόλις 21 winners, σε αντίθεση με τους 53 του αντιπάλου του, γνωρίζοντας την 3η ήττα του στο 4ο ματς του στη φετινή grass court season.

Μόλις έναν αγώνα κατάφερε να κερδίσει στο γρασίδι φέτος ο Νορβηγός. Αυτόν στον 1ο γύρο του φετινού Wimbledon, απέναντι στον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας.

Ο Αμπέρ, ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο, στη μεταξύ τους συνάντηση και μετρώντας 6/11 break points, έφτασε στην παλικαρίσια ανατροπή, παρά το γεγονός ότι στο 3ο set, βρέθηκε να χάνει 0-3 από τον Νορβηγό.

Σε αντίθεση με τον Ρουντ, σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται στο Λονδίνο, ο Φράνσις Τιάφο (Νο28), που κέρδισε με straight sets και τον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο γύρο. Τον επίσης φορμαρισμένο Αλεξάντερ Μπούμπλικ θα αντιμετωπίσει στους “32” ο Αμερικανός.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Ο Αμπέρ έβγαλε εκτός τον Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα