Χειρουργείο για τον Μάξι Σάντσες

Χειρουργική επέμβαση χρειάστηκε να κάνει ο Μάξι Σάντσες προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά που υπέστη από τραυματισμό στον αστράγαλο. Ο 36χρονος Αργεντινός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του 1ου Γύρου Amsterdam Open και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το τουρνουά.

Τώρα, ο Νο19 στην κατάταξη του World Padel Tour παίκτης γνωστοποίησε πως προέβη σε εγχείρηση για την… επιδιόρθωση της κατάσταση, καθησυχάζοντας όμως τους φαν του πάντελ για το μέγεθος της

ζημιάς.

“Θα ήθελα να μοιραστώ κάποια νέα μαζί σας. Έπειτα από τον τραυματισμό που ήρθε στο Amsterdam Open, αναγκάστηκα να αποσυρθώ από τη διοργάνωση και τώρα αποφάσισα να προχωρήσω σε εγχείρηση. Μην ανησυχείτε, δεν είναι τίποτα το σοβαρό.

Θα χρειαστώ απλώς επαναφόρτιση, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Το μυαλό μου πάντοτε ήθελε να τα δίνει όλα, όμως μερικές φορές το κορμί χρειάζεται αγάπη και φροντίδα. Θα γίνει ένας ‘τεχνικός έλεγχος’, ώστε να διαπιστωθεί πως όλα είναι άριστα και να συνεχίσω να απολαμβάνω κάθε ματς που θα δώσω”, ανέφερε στο μήνυμά του ο Σάντσες.

Σημειώνεται πως ο παρτενέρ του Σάντσες, ο Λούτσο Κάπρα, θα συμμετάσχει στο προσεχές Menorca Open έχοντας ως συμπαίκτη τον Άλεξ Τσόζας, επίσης από την Αργεντινή. Από την πλευρά του, ο Σάντσες δεν έχει δώσει κάποιον χρονικό ορίζοντα επιστροφής, με το μεθεπόμενο τουρνουά να είναι το Malmo Open την εβδομάδα 6-12 Νοεμβρίου.

The post Χειρουργείο για τον Μάξι Σάντσες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα