Χάλασε την Αργεντίνικη γιορτή ο Γκαρίν – VIDEO

Μεγάλη ανατροπή και τίτλος για τον Κριστιάν Γκαρίν στο Cordoba Open απέναντι στον κορυφαίο της χώρας, Ντιέγκο Σβάρτσμαν

Με την τρίτη του συνεχόμενη ανατροπή στη διοργάνωση, ο Κρίστιαν Γκαρίν κέρδισε και το Νο1 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν κατακτώντας τον τίτλο στο πρώτο χωμάτινο τουρνουά της χρονιάς.

Ο 23χρονος Χιλιανός, Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 2-6, 6-4, 6-0 του Αργεντίνου και πανηγύρισε τον 3ο τίτλο της καριέρας του, μετά από αυτούς στο Χιούστον και στο Μόναχο την προηγούμενη χρονιά (όλοι στο χώμα).



Μετά το νωχελικό

ξεκίνημα στο ματς, ο Γκαρίν ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, μπήκε περισσότερο μέσα στο γήπεδο και έπαιξε πολύ επιθετικά, στριμώχνοντας τον Σβάρτσμαν και περιορίζοντας κατά πολύ τις πρωτοβουλίες του Αργεντίνου.

Ο Σβάρτσμαν προσπάθησε να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην πατρίδα του και 4ο συνολικά στην καριέρα του, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει πολλά στο 2ο και στο 3ο σετ απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε με τις γραμμές και και “έσπαγε” κάθε μπάλα.

Οι 250 βαθμοί που πρόσθεσε στη συγκομιδή του, φέρνουν τον Γκαρίν στην 26η θέση της παγκόσμιας κατάταξης που αποτελεί ρεκόρ για τον 23χρονο Χιλιανό.

Παράλληλα, ο Γκαρίν κέρδισε και 91,000$ που αφορούν τον τίτλο του πρωταθλητή, πλησιάζοντας συνολικά 1.8εκ στην καριέρα του.

CORDOBA OPEN DRAW | DOUBLES

The post Χάλασε την Αργεντίνικη γιορτή ο ΓκαρίνVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα