Μπερετίνι: “Δεν ήμουν σίγουρος αν θα παίξω στο Wimbledon” (vid)

15:08 9/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Ματέρο Μπερετίνι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τονίζοντας ότι η ψυχική του κατάσταση ήταν τέτοια που δεν ήταν σίγουρος ακόμα και για τη συμμετοχή του στο φετινό Wimbledon

“Δεν ήμουν σίγουρος ακόμα κι αν θα παίξω στο Wimbledon”, είπε ο Ιταλός και φιναλίστ του 2021. “Ερχόμενος εδώ είπα ότι μπορεί η ατμόσφαιρα να με βοηθήσει. Δεν ήμουν καθόλου

σίγουρος. Για να παίξεις σε ένα Slam θα πρέπει να είσαι έτοιμος σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Υπάρχουν πολλά πράγματα. Η θέληση δεν είναι αρκετή. Έκανα εξαιρετική δουλειά με την ομάδα μου. Δουλέψαμε πολύ σκληρά.”

“Αυτό το μέρος έχει κάτι το ιδιαίτερο. Νιώθω ένα είδος ενέργειας που δεν νιώθω πουθενά αλλού. Δεν θα μπορούσα να φύγω από εδώ χωρίς να προσπαθήσω.”

Όσο για τον επόμενο αντίπαλό του, Κάρλος Αλκαράθ, ο Μπερετίν είπε: “Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που θα έχω αυτή την ευκαιρία να παίξω μαζί του. Θυμάμαι που τον έβλεπα από την τηλεόραση να παίζει στο Roland Garros. Τώρα θα παίξω εγώ εναντίον του και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.”

The post Μπερετίνι: “Δεν ήμουν σίγουρος αν θα παίξω στο Wimbledon” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα